Mulle küll meeldib. Veljed ja variokaas võiksid vähe värvilisemad olla, aga muidu pro. Need valge taustaga kleepsud on jubedad, õudsad ja kohutavad loomulikult
miks alati kõiki tippkiirus kotib? masin läheb gaasi keerates tagarattale. seda oligi vaja. keegi ei sõida ju 113 km h vms. niiet saage üle juba. JAH, undertaili maksumuseks panin 519. kuna mina teen selle valmis 300 eeguga. sinna juurde läks värv ja värvimine. ja ongi olemas. mis vahet sel on kas se ostetakse kuskilt hollandist, või teed ise. asi maksab ikkagi. nende valgete kleepsude kohta nii et tegelikult peaks nende asemel olema valged mhr ja malossi lõvid. aga meil valgeid pole. kui tuleb siis viskan ringi. kollase kohta niipalju et see ongi neoon. aga kas olen mina või on kaamera loll vist mina. tulge vaadake kohapeal oma silmaga. see neoon kollane ongi 100% õnnestunud värv neoon oranzi ei saanud ja punane sai ka mööda. veljed tahaks värskendust, tuleb mustaks võõbata. ja punane riba võiks äärepeal olla. Siiski, proovisin midagi erilisemat teha, kelle arust õnnestus kelle arust mitte. AITAB NENDEST ÜHEVÄRVILISTEST NÄITUSTEPILLIDEST, MIS KUHUGI NÄITUSELE NAGUNII EI JÕUA. Asi peab olema silmapaistev, eriti veel showroller. Keegi ei pane tähele üleni valget võrri, aga kui selline vastu sõidab siis vaatavad küll kõik.
M´inu arust on küll roller õnnestunud, Eriti pole mulle SP meeldinud, aga see on tõesti kena Tegelt ega selle HARRIX-i (vist oli) aerox oli ka kena, ning kui see vastu sõidab, küll siis ka ikka vaadatakse . Ootan juba uut projekti aeroxiga.
Veljed võiksid värvida ntx esimene punaseks tagumine kollaseks ja siis oranzid triibud velje ääre peale.
pildi pealt vaadates on kõik värvid mõõda , põhjagondel peaks neoon olema , oranz peaks vähem erk olema ja punane peaks ka heledam olema
lase kuskil büroos teha need malossi lõvipea kleepsud, ma küll lasin teha Stage6 kleepsud ja performance is our mission kleepsud ja minu arust need palju paremad kui osta see kleepsuleht
Mis te hulute, eks te proovige ise täpset tooni saada ja ise värvida aga jah kriitikat ka vaja. Endale täitsa meeldib võtab korralikult silma liikluses ja ainulaadne eestis.
Tahtsin sama juttu rääkida ja samad pildid võrdluseks panna aga vot Brabus jõudis ette. Aga enda poolt tahaks öelda siis ,et asi ei ole tõesti mingite eludisainerite poolt tehtud ja usun et selle tulemusega mis praegu on on nad rahul.Igaljuhul silmapaistev roller tuli , Tublid. BTW Valge taustaga kleepsud on tõesti koledad .
kui valge taustaga on koledad siis peaksid kõikidel malossi rolleritel need koledad olema,mitte ainult sellel.Tõsi ta on aga eks silm harjub ka pikapeale ära sellega,väga viis on vähemalt sellega tehtud (Y).
Ei tasu ulguma hakata sellepärast. Sellejaoks ongi see teema tehtud et inimesed näeksid ja saaksid komenteerida seda.
ei taha , lihtsalt haige on see teema et kõik peavad korrutama ! kui üks kirjutab et need kleepsud on rõvedad vms siis ei pea ju kõik sama kirjutama ma arvan et taavi saab ühest kommentaarist ka aru eks ?
Originaalvärvide komplekt koos kleepsudega maksab 6500.- eeku kui kellelgi soovi, siis raha ette ja tellime :lol:
Muide see "kuskil büroos tegemine" on piraatlus, mille eest saab päris lõbusa trahvi välja kirjutada. Nii, et meile ametliku esindajana selline asi kuidagi ei sobi. Muide kui mõni keeps ei meeldi, siis need saab maha kitkuda. kiirendus- ja kiirusomadutele mõjub kleeps üsna vähe.
Oh seda häda ja viletsust, keegi ei sunni ju vaatama või ostma kui ei meeldi. Tegemist on laheda relvaga ja minu arvates on täiesti pohlad kuidas ja mis kleepsud-värvid seal peal on. Negatiivseid kommentaare võiksid kirjutada vaid need kes ise millegi sama heaga hakkama saanud, vastasel juhul loeks seda puhtaks kadeduseks.
se neoon kollane on 100% sama. lihtsalt minu pildid pole kõige paremas valguses tehtud. oranz on ka sama. ainus asi mis mööda on ongi punane. aga jh eks oma silm on kuningas. tagavelje peaks küll kollaseks tegema jh. no mina võtan seda kui harjutust eks järgmine tuleb parem. Niiet ajage kambaga rahad kokku, tehke pakkumine ja roller võibki teie oma olla.
Eino krt. Ärge mõelege sellest kui konkreetsest Malossi koopiast. Väga ilus ja hästi tehtud roller ju. Piltidelt värvikvaliteet ka super ja üldse kena ju.