Re: Carli Kymco Oleks ise kah äärepealt täpselt sama isendi ostnud, aga siiski, enda arust jäi natukene lahjaks ning maksime aint 4kilo peale ning sain sr50r-i Ei, stiilne pill on see küll. Üllatavalt kena on see tegelt kymcode kohta. Hoia siis teda ja et ta sul varsti 100 km/h välja võtaks
Re: Carli Kymco "PÜSS" ei normaalne teema,Kymco kohta liigub liigagi hästi,mis ma nägin õigesti,et see vesijahutusega??
Re: Carli Kymco Ma vist tean mis võredel viga Värvi spray värviga hõbedaseks või kroomiks ja vaata kuidas sobib, arvan et näeb veel parem välja.
Re: Carli Kymco ega see punane ei sobi jh eriti sinna vaatan kui viitsimist on siis teen natuke sprey tuuningut
Re: Carli Kymco Ma ei tea miks kõik sprayd kipuvad maha tegema, siis kui korralikult teha tuleb tulemus kah hea. Ma kroomisin hiinakal päris ilusti ja yhtlaselt pakiraami ära, so pimp and shiny :lol:
Re: Carli Kymco Mõnus on sõita sellega. Gaas käib mega raskelt aind, sitax hea tõmme kümtso kohta. Aaa kõigeparemasi on see, et kui suunatule sisse lülitad siis käib mõnus hääl. Liiga kaif.
Re: Carli Kymco Päris hea tõmme kümso kohta ? Minu arvates on kõikidel kymsodel hea tõmme , eriti karli omal
Re: Carli Kymco alguses carl'l mõtleb se mingi ~2sec. siis tekib mõnus tõmme sisse ei oleks uskunudgi et sumps annab ni palju juurde, tippkiirus ka hea, aga jah suundsees on hea sõita mõnus tõksumine taga :lol:
Re: Carli Kymco hello tal oli ilma sumpsita juba väga hea tõmme aga sumpa andis kiirendusele wäga plju juurde ja tipp on ka parem