Re: Carli Kymco Üliüli kena kymco on, haigelt ilus on see sinine veel. See kollane tundub hämaras valguses suht rõve, aga kui valgem koht tuleb, siis näeb üliülikena välja. Mulle väga meeldib
Re: Carli Kymco Bena näidik on mõnna Tubli tööga oled hakkama saanud,kül tulen tsekin ka ise kunagi äöra
Re: Carli Kymco Tuli siis tahtmine uue kerega sri saada.Kui keegi on huvitatud vahetusest siis andke teada!
Re: Carli Kymco Nägin ära oma silmaga, seisis Aura veekeskuse ees. Algul siin netis vaatasin siis tundus mulle mõtetu, aga päriselus ikka näha siis Väga kena
Re: Carli Kymco Nägin kah ära aura keskuse juures Kole õhufiltrer pane koonukas tagasi Lahe kilometraasi ja spido näiduk Kollase värviga nägin mõnel natuke värvivigu aga ei ole hullu VÄGA POSITIIVNE
Re: Carli Kymco kollane jh veits sitasti tehtud ootan kuni ära kulub, läheb uus värv nendele kollastele
Re: Carli Kymco lähipäevil peaks sumpa pulbrisse minema. ei suuda otsustada kas viia variokaas ka pulbrisse ja kollaseks värvida või teha halliks?
Re: Carli Kymco täna kukkus roller maja ees küllili, nüüd vasakul küljel värvikahjustused ja see krdi kollane hakkas kooruma
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] Väga kena 1 korra näinud ja siis vaatasin pikalt järgi! :lol:
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] Seda S9 me vaatasimegi veerikul mingi maja ees.Väga meeldib ,edu.
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] kui aus olla siis eriti ei meeldi see kollakas/roheline värv. oleks sumps kroom, vat siis oleks pilti aga tuleb tunnistada, et oled väga korraliku kymcoga hakkama saanud :wink:
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] jeap , ilus on aga sa käid muidu tammes ( koolis ) igastahes seal on seda päris palju nähtud
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] paar korda sinuga sõitmas käinud.Ütleks et üks ilusaim kümsodest
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] tra ma mõtlesin et kelle kymco aura ees seisab koguaeg kena!
Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] Väga ilus on jah, ükspäev sõitsin mööda, täpsemalt siis nägin selle sama maja juures veerikul seismas, sinine on ilus värv sellele, kollase asemel oleks võind mõni teine värv tulla, aga ega kollane ka väga halb pole, lähevad kokku küll sellised suvevärvid Igatahes hea töö .