Re: Carli Kymco [Mõned uued pildid 09.juuni] Oma kymco võid leida ka youtubest Sai väike video tehtud Eesti kenadest rollidest http://youtube.com/watch?v=RrhaGGTccBY Mbk Booster:d
Kõigest jea? mul 70cc derbi, 74gps, pole ka paha ju... Aga Carl sa ilgelt kena masinaga hakkama saand, mulle sitaks meeldib ) Edu sulle
Vahepeal sai zx maha müüdud hea hinnaga ja tellisin siis Gianelli Shoti ka ära juba Praegu sõidan siis Hardi zxiga(tänud et laenasid)
Tegelt, see ZX-i hind pole võrreldav sellega, milline püss mul ta nüüd on ehk peaks kunagi ka teema tegema oma kümsost.
täitsa kümso, omale sai kh ZX alla pandud ja täiega muutus tipp ja kiirendus aga edu ja ilus S9 muidu
Re: Carli Kymco Super 9 MÜÜA! Et siis masin müügis . Hinda pakkuge Es-i teel(aitähh) ärge teemase hinnapakkumisi tehke.
Re: Carli Kymco Super 9 MÜÜA! roller siis kottis :roll: aga tuleb arvatavasti malossi sport , midagi muud vahetama ei hakka,sest kümco originaal väntvõll peaks vastu küll pidama.
täna võtsime silku maha jälle ja kolvirõngas oli pooleks. Tulevad uued rõngad ja malossi sport jääb ära ja shoti müüsin ka täna maha.
tsau,kle tartus tuleb mingi tuunig näituse ja kiirendus värk 6-8 sept et ma siin korraldajatega räägin ,et vb saab kah vaba ruumi ,et ajaks Tartukad mingi pundi kokku ja paneks boksi püsti