Re: Chainsaw 125cc Pitbike Härra Mart! Võiksid ise enda klõbistamist tagasi hoida. Mis see teda peaks kottima, et mingid trollid või huumorivennad nimetasid teda vargaks. Tema ja tema tuttavad teavad ju, et ta pole varas. Kelle ees ta hakkab siin tõestama? Miks samas peaks nii tuuri minema? Nagu mingeid fakte pole nimetatud, seega ei saa see jutt tõsi olla.
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Kao nahhuij krdi sibul tõesti ! Kõigil juba kopp ees sinust. Sry OT. Muidu midagi selgunud ka masina asjus ? Avaldus tehtud menti ?
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Vot ei kao. Olen nagu krooniline nohu. Käib närvidele, kuid lahti sellest ei saa. Muidu kui annaks mulle suurema kubatuuri load, siis meelega tõmbaks sellest liivakastist nahhui.
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Hakkad jälle titte mängima? Kolmeteistaastased ei käi gümnaasiumis, ei oma lube ja ei oma mitut mootorsõidukit.
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Türa kui saaksid pihta raisk. AM load olemas. Oleks mul A2 load, siis tõmbaks siit liivakastist nahhui normaalsesse foorumisse, kus on normaalsed inimesed.
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Lugupeetud kettsaag, Ma täiesti mõistan su viha, sest sellises kodus nagu sa kasvanud oled ei saagi tulla ajuga mõtlevad inimesed. Kindlasti oli see sinu praegune ülestunnistus et oled autosid rotti pannud hästi tehtud, nüüd teab kogu RK et suht rott vend oled. See et sa suudad seal raamatukogus arvuti taga mulle siin vägevaid ridu miksida, teeb ainult minu päeva lõbusamaks. Sinusuguseid debiile võiks rohkem olla. Ma juba põhimõtte pärast nussin su ajusid. Ja kui oled julge mees oma windows juku taga, tule saame kokku ja räägine näost näkku. Ja raadiomudelism on täiesti mõistlik hobi, see et su vanemad sulle nikko autot ei ostnud vaid pudeli viina ei tee raadiomudelismi mõttetuks. Best regards, T.
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Kuule tennu, Asi juba päris kaugele läinud tavalisest nähvamisest. Kas sa tead, et ka netis kirjutatud kommentaarid võivad su kohtusaali viia? Ma ei hakka nüüd siin kedagi kaitsma või ise karistama vaid räägin aind seda, et igal asjal on ükskord piir. Keegi ei saa endale vanemaid valida ja kohta kuhu ta sünnib. See, et võibolla sinul on peres parem seisukord kui temal ei anna sulle õigust teda maha teha. See ikka puhta debiilsus mida te siin korraldate, kõik on äksi täis ja ootavad hetke mil jälle saaks kellegile midagi debiilset kirjutada. Tennu ma olen su facebooki kohanud, tundud juba suur poiss, ehk jätad nüüd selle lasteaia kombel tülitsemise? Mees teab mis mees teeb, kuid mõni mees ei anna üldse aru mida ta teeb. Niiet jätke see üksteise ajude *PIIKS* järele ja kasvage suureks. Tean chainsawi veidi ning kuulnud mis tal toimunud. Keegi ei tohiks kellegi minevikust vigu välja tuua ja sellega siin uhkustada. Loodan tõesti, et see jama siin ükskord lõppeb ära ja kõik rollerdajad saaks omavahel hästi läbi! Cheers, im out!
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Internetis sõimamine pole karistatav kui ta just mundrimeest ei sõima muidu.
Re: Chainsaw 125cc Pitbike Su jutus on tõesti tõde, aga kui mingi ambaal tuleb mind sõimama siis see teeb kurjaks küll. Võtan oma sõnad tagasi et sidusin teda selle vargusega, kuid minusilmis on ta ikka paras varas. Peace!