Kus see mass nussis sul? Mul seal süütepoolel üldse juhtmed pohhuilt sisse lükatud ja värki, pole korralikult kinnitatud mitte miski seal. Nagu keegi oleks mingi kääridega kallal käinud igalpool.
mdea mingi debiilik oli otsustanud et mähisest tulev mass (sealt tuli kokku 2 massijuhet) võib niisama tilbendada ja et on mõtekas ots isoleeriga kinni tõmmata ja käib kah vedasin selle raami külge ja kadus see mölisemine ära
Lammutasin masina pulkadeks, raam enamvähem juppideks ja mootor maas ja toas. Hakkan mootorit lammutama ja puhastama, eks näis mis saama hakkab .
Hetkel juba avastanud et kolvi alt nurgast on tükk väljas, imepisike kuid siiski. imetillukesed kriimud ka kolvil sees, silku tundub korras olevat vähemalt. Hetkel jääb lammutamine pooleli kuna pole teatud suuruses kanti et võtta käigukasti poolt lahti .
Hommikul ikka hea ärgata mõnusa bensu haisu peale, oah. Ja muideks ma elan korteris, keldris sain möliseda juba et seal kolistan. Mida ma siis tegema peaks, mingi õues sopaloigus mootorit lammutama v? -.-
Enne kooli mõtlesin et panen mootori kokku kuna igav oli ja tööriistu niikuinii polnud et rohkem lahti võtta, siiani tundus kõik norm peale selle et kolvil üliõrnad sooned ja väike tükk väljas nurgast. Peale kooli panen mootori peale ja vaatan kas nüüd äkki mõistab pöörde minna normaalsemalt, äkki oli kuskil midagi valesti . Või siis on variant et ei lähe üldse tööle, kuna ma jätsin meelega mitu asja panemata, eks näis.
Ei ole, lol. Jummala õieti on . Ning esihammakas on TÄIESTI Läbi omadega, hambad nii välja veninud ja kõverad ja osasid üldse pole, ma imestan et see asi veel kannatas isegi 20km/h põristada... VÄGA PERSSES esihammakas
See täiesti normaalne! Minu kawasaki kz500 mootori kokkupanek: Suzuki gsx600f jõulukuuse all, garaaziz oli liiga külm :lol: : See pw80 oli vist soovis tükk aega müügis? Tundub päris väike kui suur ta võrreldes nende dirtbike 110 -tega on? Edu masina korrastamisel!