Chris Gilera Runner 02 / 2011

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by *Chris*, Okt 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. foxyboy

foxyboy New Member

98
    0
    0
  2. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    No ikka, niisama ikka ei ostaks ;)

3. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Sitaks kena näeb see välja, aga peaks suht krõbedat hinda ka küsitama selle eest. Mul endal tavalised valged klaasid ja punane pirn ja näeb ka päris vinge välja. Paljuga trossi saad? Ma endaoma sain Camexist mingi 200-ga.

4. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    lexsus style oli 550kri, aga saan 150kriga ;)

5. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Sa ei saand selle sidurit lahti kuna udiam lasi kinni tolle kõvasti :D Türa toda peab suruõhuga lahti keerama. Ma sõitsin ka sellega vahepeal kui Kenor lubas. Jättis segi peaga Juicy'st tulles Väimela juures teepeale ja tõukasin Parksepasse tolle sealt. Ja kui minek tuleb siis oli mõnus tunne. Edu masinaga :D:D:D:D

6. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Ytlen seda et nüüd parem minek :D 2 korda parem küll ;) Aga mootor soojaks läheb siis sama nagu varem ;)
    Edu ikka vaja ;)

7. terre

terre New Member

320
    0
    0
    lase ketsi :d

8. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Pane pihku :D

9. terre

terre New Member

320
    0
    0
    ega ei pane ikka küll :d
    aga jah, masin rebib päris mehiselt edasi juba :d

10. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Hakkab lubama, Reedest kuni Pühapäevani suuri muudatusi plaanis ;)
    Läheb tegemiseks :D

11. terre

terre New Member

320
    0
    0
    No ma tulen ka kaen siis mis sa tegema hakkad :d

12. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    nu tule kae kui julged :D

13. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Hui mega üle lasti, ei saanud vaiku ja kõvendit kätte ja nüüd kõik tegematta... Loodan et saan homme, saab oma tööd tehtud, mida vaja teha.
    Võtsin täna siis skeletiks, näha et klaasriidega varem tehtud juba seest poolt. Käisin täna sõitmas siis, masin jumala poos koguaeg. Kõik on süüdi koonukas
    mis oli märg, mingi traat koonus kah.. aga saan nrg oma varsti kui raha kantud.. Kuhu need taguistuja jalatoe kinnutused käivad, ma ei leinutanud seda ära...
    Ma arvan et keegi ikka teab vast, suunatule juhtmed olid pooleks lõigatud lüliti juurest, tagumised suunad saime tööle omaette..... Esisuuna klaase on vaja ja seda
    plastikud mis käib gondli külge kinni.... Aga jamh homme proovib underit teha ;)

14. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Kohe võrru mandi järgi kui kutid telefon vastu võtavad ;) Saada tahan siis kolektorit ja sumpavilla (A)
    Nagu natuke mootoripoole pealt teha nii kaua kui vaiku saan kätte..
    Aga kas sellel on ikka 17.5 karpa keegi ei tea sellest ?? sain 12mm mingi karpa jah kus on düüs 70 ja mõllud
    aga ujuk puudu ja siibri vedru ja ujukikaane tihend, toda ma vast peale ei pane kui keegi tahab andke teada
    mingi suht odavalt annaks ära ikkagi ;)

15. terre

terre New Member

320
    0
    0
    no tegid underi ära ?

16. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    trr, ma olen haige ju ega ma ei lähe sul tegema nii ju :D
    Aga jah, kõvendi+ vaik, pahtel + vaik on ostetud ;) Klaaskiudriie peaks kodus olema, vähemalt suvel oli ;)
    Ja siis pmst kõik puuduolevad jupid on kah olemas, välja arvatud taga piduriklotsid + sinnakuuluv, siis spidotross, esisuunatule klaasid(Taifuuni korpus läheb moodimisega sisse siis) ja vaskpoole piduriheebel ;) Ülejäänud olemas (A)
    Järgmine nv vist läheb underi tegemiseks mida ma loodan ära teha ;)

17. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    ylisahver võta koolist puhkust veel ytle et mandlid on munnimuna suurused veel

18. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    haha, vb niigi see nädal kolmapäeval/neljapäeval koju oleneb msi seis koolis on, reedel peaks 2tundi olema ja neljapäeval 4tundi ;)

19. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Täna sai siis klaasriide ja vaiguga kinni pandud tähed :D ükspool kuivas kiiremini kui teine, panin siis kaks kihti ;) esimestkorda mässasin, vaiguga sain hakkama..
    Aga siis tegin pahtli ja läks vähe kõvendit :D suht perse läks pahteldamine, homme lihvima toda käkki ja äkki siis pilte, homme tahaks mõlemad kinni panna siis ;)
    Underit kammaja hiljemaks kuna homme õhtul kräu,mõll, diskoteka jne, et siis eriti hästi ei taha sujuda, vaatab vb laupäeval leiutab midagi ;)
    Juppe pole praegu juurde tulnud, a tagaistuja jalatoed sain kah Kevini käest aka Rollerdaja. : )
    Asjad mis praegu puudu.
    Pidurilink vasakuoma, tagumised piduriklotsid kogu tolle mandiga ;) Muud ple, vähemalt nii on meelest ;)

20. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Täna sattus siis väike pakk koju, mis sisaldab nrg õhufiltrit + toorest, kui need peale siis peaks ilusti tööle hakkama... Praegu toores läbi minu meelest, kuna läheb väga halvasti tööle.
    Edit: Kui hästi läheb siis vahetan gondlid rommi omaga ära, kuna tal paar mõre sees ja tahab korralike saada ;)
    Muidugi ta saaks pappi kah peale...
    Et kui hästi läheb siis valge(roosa pärl) must värvilahendus ;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte