*Chris* Nrg power Dd50 2007

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by *Chris*, Okt 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Mõtlen vaatan selle asja üle veel, üks hea asi et oranz alusvärv juba olemas mis on väga kena just kriimude kohapealt läheks musta värvi nagu seal värvilahenduses on..
    Aga jah, sain siis täna xenoni kätte ;) Kodus on lauapeal, ise viljandis ühikas homme näeb siis täpsemalt mis seis on..
    Proovin see nädalavahetus siis läikima lüüa ja vaatab äkki regullin xenoni külge, oleneb palju mul vaba aega on.

2. Onikz

Onikz New Member

454
    0
    0
    see suht old juba muidu...
    Roost on väga mõnus sumps, pakun, et silkuks tuleb mingi MHR äkki ? :p
    Muusikamaitse ka poisil hea 8)

3. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Okeyokey, tegelt ei tule mingit roosti ega midagi...
    Isa lihtsalt ütles et nägi mingit tuuningfirmat rolleritele kusagil tee ääres saksamaal või kuskil :D
    Et kui ma kunagi midagi tahaks siis saaks ikka ;) Raha problema on ühesõnaga...
    Kas oleks mõtekas esitule klaas ära toonida ??? mõnes mõttes oleks sitaks ägedam ja kui ma tooniks kas seda tooni tuleb pasta eestpoolt või tagantpoolt, nagu et klaasi eest või siis pean eest ära võtma ja tagant laskma ??.. Pesemisega ja mõlludega maha ei tule, kui eest lasta ???
    Talvel loodan oma kõik probleemid likviteerida mis mul praegu sellel masinal on ;) Palju pole aga asi raha taga enamjaolt..
    mõtleb äkki uue kuu alguses lasen spidoteo mulgist ära tellida.. : ) Oleks hea kui saabud eesti siis ple kaugele minna koolist järgi..
    Tegelt tahaks üle värvida aga ma räägin rahaprobleemid ja ei kannata ära seda suur kammajad...
    Variokaane teen uuesti mustaks siis, praegu mõttes kas osta uus variokaan või lasta vana kinni keevitada, mingi mõre jookseb enne siduri kohta läbi alt..
    Suht rõve on minu meelest, ja siis ikka teeks korralikult kui mustaks värvin.. Ennem tegin nii et pesin hästi puhtaks ja lasin sprayga värvi peale: )
    Nüüd ikka lihviks ära ja mõllaks :)
    Aga dvj aitab kah selle jutuga praegu, muusika maitse ikka mul hea (A)

4. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    TRAAAAAAAA, oleks ikka pidanud sinuga tonni peale leppima, et mingit tuuningut ei tule. NIHHUIJAAAA :-x :-x :lol: :lol:

5. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    kui ma toonisin enda suunakaid ja tagatuld siis ma lasin ikka eest. Ja ma olen mingi 3 korda need survekaga yle lasknud ja ei ole midagi :)

6. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Kevin: haha, üle said aga pohhui :) Tahaks mingit kangemat silkut kah peale, aga kui järgmine aasta saan 18, ja mul vend praegu 10 siis jääb see roller talle..
    aga mida ta teeb sellega kui 70cc, sõidab surnuks ennast :D
    P6nna: :D Aga kui mingi nuustikuga teed siis kriimud või nagu see toon maha ei tule ?? ise ei viitsi survekaga pesta tollega nagu sitahäda :D
    Aind hea teha mootoriploki puhtaks :D Ma ikka lapi ja nuustiku vend :D

7. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    no ma ei usu , ma tavaliselt lasen survekaga sampooni peale ja siis panen selle tava mode peale ja tsoo...
    mul ei ole tulnud , aga osta õiget seda toon sprayd ikka , ma lasin mingi 2-3kihti peale õrna siukest, ja kui suundasi hakkad ka tegema siis see oranz värv peab nagu n2ha olema . ma 1 korda lasin nii tugevalt et oli ainult roheline siis nyhkisin selle pigiplekkieemaldajaga maha :D ( sai väga edukalt ) aga katseta , saad maha kyyrida selle kui l2heb pasasti vms :D
    Aga dvj , edu ;)

8. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Esimesi ikka ei tooni, suundasi kuna teed originaalis juba siuksed mustad :D
    Ega ma võtan ikka tule eest kui ma seda toonimisasja teen, nigunii kui xenonit hakkan peale panema siis reguliin tule eest ära ja lasen :D
    Mõttes käis läbi et laseks tagumised tuunad kah mustaks ;) Siis oleks mega pano, aga tagumist tuld vist ei lase, to või jura jääda, punase peale must toon.
    EDIT: Teen vist ikka tooni, läheb suundadega kokku..
    Befor: http://images.orkut.com/orkut/photos/Og ... CxkZiU.jpg
    After: http://www.upload.ee/image/889948/Untitled-1.jpg
    Tänan sulle kes sa mulle tegid ;)

9. Onikz

Onikz New Member

454
    0
    0
    before ja after vaheta ära :lol:

10. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Haha, jagasin alles ise kah nüüd :D vaatasin et panin pildid teist pidi :D

11. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

toonitud klaas ;).

12. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Nurmaalne, must mustaks aga kuidas ta nii oranziga kokku läheb, vaatab proovib ;)
    Oleneb kas mul kodulinnas kah seda tooni müüa on.. Kui ei sobi küürin kohe maha :)

13. Kristjun

Kristjun New Member

47
    0
    0
    Ilgelt kenad toonitud, tooni ära ikka :D

14. Pedak-

Pedak- New Member

693
    0
    0
    suht ilusad mäevad välja küll jh 8)

15. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    tean ma sind ? :D nigunii ei tea aga sina tead nagu alati :D
    No ma vaatan mis seis on, teen pildi siis kui toonitud on ja xenon ees ;)
    Pedak- : No on jah siuksed mahlakad :p

16. Kristjun

Kristjun New Member

47
    0
    0
    äi otseselt ei tea vast, ise elan krabil susi on rääkind lihtsalt vahest chrissi superrollust :p

17. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    noojah, võrreldes nende oma mis neil on ikka päris püsss :D
    Aga jamh, sa võiks kunagi järgmine aasta Antsla tulla ragnariga või kellegiga :D

18. Kristjun

Kristjun New Member

47
    0
    0
    jah tal mingi 2 või 3 hiinakat kodus üksi ei tööta :D tahtsime muidu tulla kah, aga minu superdio andis otsad, siiamaani ei funktsa, kevadel kui masin töötab siis vaatab jah :p

19. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    2 tükki peaks olema, 1 on täis hiinakas teine kymco vist nagu ma aru olen saanud ;) :D
    aga dvj, siin suht läbuks läinud aga pohhui :D

20. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Sain oma jubinad enda silmaga vaatatud ;) Sinine led riba ikka mega hääkas :D teist kah vaja siis timm.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte