mul väga halb kaamera. ja hämar on ka juba. http://www.upload.ee/image/2715080/01102012057.jpg siit on vist võimatu midagi aru saada. noolega näitasin seda juhet mis lihtsalt ripub
muidu kas cpi mootor on minarelli horiz. koopia? Noh,et kas minarelli horiz. varuosad sobivad cpi-le?
aga,kui ma panen peale reaalse minarelli horiz. silku. Kas siis saab panna ka teisi minarelli horiz. osi?
Ei aita, lisaks ei saa panna ilma väntvõlli vahetamata, kuna cpi'l on 12 sõrmega kolv, minarellil aga 10 sõrm. Väntvõlli vahetades pead ka variaatori ning mähise/magneeto panema minarelli omad.
muidu see,et mis vahe on autommaattooresel ja käsitooresel? Mis on parem? Või cpi-le sobib ainult automaattoores? Mul hetkel toorest pole,seepärast küsingi. ja veel ma tahaks panna 17,5 mm karpa. Mis te arvate? Või pole vaja karpat vahetada? Mulle lihtsalt tundub,et praegune on suht halvas seisundis.
ma üldse ei usalda automaattoorest. käsitoores töökindlam värk 8) ja muidu need lahtised augud karpas võiks likvideerida ja omavahel ühendada :roll: igast sodi lendab sisse ja ummistab ära kah(licalt juhul kui kunagi kasutad karpa soendust)
ok,aga milline on üldse käsitoore töö põhimõte? Millega ta erineb? Ma saan aru,et seda peaks teadma,aga pole veel jõudnud kõigele pihta saada!
tõmbad toore peale , siis avaneb toore düüs, mis tagab mootorile suurema bensiinikoguse põlemise. külma mootoriga saab rohkem bena ja käivitub paremini 8) toore düüs ~40.
Külma mootoriga bensiin ei aurustu nii hästi, seega et korralikult tööle läheks on rohkem bensiini peale vaja. Toore düüs oleneb karburaatori tüübist ning suurusest, originaaltooredüüsid on täiesti sobivad. Manuaaltoores on parem, kuid automaat on mugavam.
noh,aga kui on käsitoores,kas siis peab iga kord,kui tahad käima panna peab võtma plastiku maha ja toores peale tõmmata???