mida sa nüüd jahud. on olemas trossiga käsitoores(osad 90cm pikad, osad 150cm vms) installid peale ja trossi teise otsa paned ükskõik kuhu, näiteks variokaane poldi taha
muidu leidsin ühe mootori setingute teemast selle loetelu summutitest,mis sobivad stock 50 cc. - Giannelli Nardo/Shot - Giannelli Nr-X [Minarelli] - Giannelli Pro 6/ Pro Cee - Giannelli Reverse - Polini For Race - Polini Funky - Doppler - Yamashi S2 - Yasuni Z - Yasuni R - Leo Vince Sprinter - Leo Vince ZX - Bidalot S2 - Hebo Gara/ 104 - Tecnigas Next / R - Tecnigas Basic - Kundo Kinetic - Metra Kit / Metra Kit Series II - Arrow Basic - Arrow Performer - Samba - R-force - Stage 6 Sport kui keegi oskab öelda,mis on siit kõige mõtekam ja parim valik minu cpi jaoks.
sain ikkagi käima lõpuks!!! Sooojendasin mootorit soojapuhuriga ja läkski paremini. Aga endiselt on see,et kui gaasi keerad,siis on ülikorraks tõmme ja siis kaob ära või sureb välja. Kui töötab lihtsalt,siis ei sure välja,ega midagi. Kas see on ka sellepärast,et puudub toores? Tegin video : http://www.youtube.com/watch?v=2VUMwMNt ... e=youtu.be Ühesõnaga korraks on tõmme(nagu videos on kuulda) ja siis kaob tõmme ära. Proovisin ka natuke lahjemat segu,et panin õli vähem ja alguses tundus nagu parem,aga siis endiselt hakkas jamama. Mida soovitate teha? saab muidugi viia kuhugi parandusse või mõne asjatundja juurde,aga noh ma ei tea,et äkki siin pole midagi rasket,et saab ise korda teha!
Suurem düüs tavaliselt, kuid kui probleem ise tuli siis ei aita düüsi vahetus. Õhufiltris piiraja alles(kummilotu, mis õhufiltrisse sisse õhku võtab), stock summuti samuti all veel?
pole jah midagi muutnud ega näppinud. Sumpa ka sama. Aga need hääled mootoris? Ma ise nagu eriti ei märganud midagi.
veel selline värk,et noh praegu tuleb talv ja naguinii ei sõida,et kas rollerile tuleb enne talve teha mingi hooldus,aku maha võtta vms...? või võib lihtsalt seisma jätta?