Creator-i X5 2007

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Creator, Juuli 29, 2008.

1. Creator

Creator New Member

219
    0
    0
    Re: Creator-i X5

nu täna sai siis variaatori kaas maha ja rulli yle vaadatud aga ei tea juu mõõte muidu nad olid seal suht lahtiselt!
    Ja yllatus yllatus variaatoris ei olnud piirajat.Don_vito ytles et mul on punased sidurivedrud ja mingi stock see suur vedru nii et sidurit ei hakanud lahti kakkuma!

Aa ja panin alrmi sisse kaitsme tagasi.ja unuastasin tuled yhendada ja pärast ennem sõitkma minekut sai siisesi gondel lahti võetud ja tagasi pandud.
    Käisin siis natuke öö sõitu tegemas.Suht lahe oli lasin mendi nina eest peaaegu punase tule ja 60-65km/h kiirusega läbi ta ei teinud väljagi.
    nu ja siis sai tangitud ka jälle 60 eegu eest nii et paak ajas yle.Aga muidu yksi sõita on ka lahe!

2. Ice

Ice New Member

176
    0
    0

Mismoodi need rullikud siis olema peavad? :D Kui nad on korralikult oma pesas siis on ok. Kolm väikest kõrvakest panid ikka ilusti tagasi? Aga muidu rullid näppu, kaalud kuskil täpse kaalu peal ära ja gramm kergemad sisse. Mis seisus oli rihm? Variaatori koja puhastasid ilusti ära (kui seal oli midagi?)

Kust pärinevad andmed, et punased sidurivedrud on sees? Ise pandud juba?
    Variaatoris polegi piirajat... lihvi kollektor siledaks, tseki kollektori all olevat "seibi/tihendit", karpas tsips suurem düüs sisse...
    Ahh, ma ei hakka kõike ka ette seletama. :) Head "tuunimist"

PS! Kui veel gondlit maha kisud siis jälgi, et mitte ükski juhe ei läheks vastu pingeregulaatorit kuna see läheb üsna soojaks.

3. j6rr

j6rr New Member

110
    0
    0

võtad ühe rulli näppu ja lähed brauerisse. neil on seal kaal olemas.
    ja siis ostad gramm kergemad. :wink:

4. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

To Ice:Kõrvad panin tagasi ilusti.Rihm oli korras.Ja variaatori koda oli suht puhas nii et ei hakanud puhastama.
    Yks targem inimene vaatas yle et punased sidurivsdrud on sees ja need olid sellised tumepunased värvi poolest ka juba.
    Ja kollektori värki veel vaatab.
    aGA muidu kõik head nõuanded on vägagi oodatud sest tahaks ikkagi kiirendust paremaks saada ja ka tipp võiks tõusta kui võimalik.
    JA see Gindlitega jama seda ma vaatasin juba algul kui ostsin et seal läheb kuidagi väga kuumaks ja et seal peaks vaba õhku olema.
    To j6rr:Kas ilma yhe rullita võib sõita?Ja ma tean et braueris on kaal ning rulle.Aga kysin siis et palju võiksid maksta rullid sest rahaga suht kitsas hetkel.

5. j6rr

j6rr New Member

110
    0
    0

krt ei tea kas võib :D
    aga rullid maksavad 125 - 200.-

6. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0

Osad sõidavad 3 rulliga ringi koguaeg.

7. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0

Nägin täna krooksu lähedal seda pilli seismas.
    Täitsa ilus hiinaka kohta

8. j6rr

j6rr New Member

110
    0
    0

no aga kolme rulliga on asi tasakaalus :wink:

9. Ice

Ice New Member

176
    0
    0

KÕIK RULLID SISSE!
    Alles käis teeninduses pill millel oli 3 rulli... vända otsa ära söönud. You're call.

10. Hanz

Hanz New Member

112
    0
    0

ull kena roll, tahaks ka sellist..

11. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

nu jh seisin jh seal ja ise olin mäe otsas sõin !
    nu osta siis poest aga hetkel neid ei ole rohkem !
    Ma olen peale minu ainult 1 tyypi veel näinud sellega!
    Ja seda rollerit myyakse ka siin foorumis nii et otsi!

12. karllutt

karllutt New Member

261
    0
    0

ma mõtlesin ka, et bemar siia sattunud. :D

13. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

nu teil need on suht mõttetud postid seda juba kirjutatud!
    Parem ajage mingit tarka juttu et mida teha ja nii edasi!
    Täna loodetavasti Elva Kokkutulekule!

Eile võtsin kätte ja liimisn natuke osi mis oli suht algusest peale natuke mõrased või katki et siis spidogondli yhenduso oli suht katki jatagatule kruvikoht oli suht katki ja siis sai vasku poole kyljegondli yks väike mõra ka paigatud EPO liimiga loodan et aitas natuke!

14. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

Elva kokkutulek!Mina siis suht esiplaanis oma rolleriga!AGa kr päike oli suht ere!

15. fmx1311

fmx1311 New Member

99
    0
    0

LÄheb paremini kui freedod ? Mai usu. Kui sa pead silmas mingit freedo1 junni no siis jah. Endal on freedol piirajad maas ja ma arvan et sinu omale teeb küll kiirenduses ja tippis ära.

16. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

nu ma ei tea sõbrad on öelnud et läheb paremini ja kui selle gaasi jama seal kiirenduses korda saan siis oleks jummala kõva!

17. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

egas jah masin on normaalne hiinaka kohta kuid siiski selle raha eest oleks sanud nagu midagi ettemat. :D kuid ikkagi , SIIM MIKS SA KOKKUTULEKULE ÖÖSEKS EI JÄÄNUD. :D

18. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

Mul ei olnud kus olla ja ma ei tea ma olin suht märg et kossid ja pyksid nii et mul hakkas kylm ja ma ei jõudnud eriti teistele enam järgi kui ma jäin yhes ristis autosid mööda laskma!Ja kui nyyd asualt öelda siis ei olnud mul plaanis sina ööseks jääda mõtlesin et tulen korra vaatan peale linna ringi sinna võrsuäärde aga suht pime oli ja kytsin siis Tartu poole yksi!
    Aga noh poh see kõik korraldage uus ja ma pyyan jääda!

19. marekx8r

marekx8r New Member

423
    0
    0

Nagu kaks tilka vet(Peugeot Jetforce)

20. Creator

Creator New Member

219
    0
    0

nu sarnasus on märgatav aga ega ta ikka sama ei ole päris!

Jaga seda lehte