Re: Creator-i X5 Nu nyyd me ei ole juu katsetanud vb ainult alguses teed ära aga lõppkiirust me ei tea juu!
Re: Creator-i X5 Nu ma ei tea ei ole katsetanud nyyd viimasel ajal! kiirenduses saan lutti jh kindlasti aga pikemal teel vb teeksin ära ei tea peab katsetama!
Re: Creator-i X5 kle sa käid kivilinna gümnaasiumis? Pidevalt näen ühte x5 aga ei tea kas sinu oma on.
Re: Creator-i X5 Tööriistakeskus. Mate AS. Usu jah, et klapid vahetatud. RolleriKaspar, käib jah Kivilinnas. Creator, kui küsid, et kust tean siis mul on lihtsalt nägudele hea mälu... :wink: PS! Sõnal pole mitmeid tähendusi - ikkagi avatud CDI lubab lihtsalt rohkem pöördeid, mis tähendab, et muudab süütenurka. PS2! Tundub, et ei ole siiski... :wink: PS3! Eesti keeles on olemas päris teisigi kirjavahemärke nagu ,; .; -;? jne peale hüüumärgi. :lol: Kes Su eesti keele õpetaja on? Ottenson/Malling/Rebane?
Re: Creator-i X5 Nu ma lihtsalt jarjumusest kirjutan hyymärkidega ega sa ise ei räägi ka juu lyhendites vms! vaatasin kärgi ja on jh mate AS nii et vabandan! JA kus ma olen sind näinud kas me oleme kohtunud Ice? Muide käin kivilinnas kaspar jh! Ja klapid vahetati ikkagi ära ja ma ei viitsi enam vaielda selliste teemade yle mis on mõttetud!
Re: Creator-i X5 Kakoi ei räägi "lyhendites vms"? Näed siis. Otseselt me kohtunud pole aga kui silmad oleksid lahti hoidnud siis ehk mäletaksid. :wink:
Re: Creator-i X5 Nu saad aru kyll mõttest et ega me ei räägi juu tavaliselt väljaspool foorumeid päris elus lühenditega! Ja ma ei tea ma vb olen kohtunud aga ei ole juu igayhele kirjutatud otsaette et olen see see tulen sealt sealt nii et ei tule meelde kyll.
Re: Creator-i X5 saa ikka ei õppi jargi andma , kuid ikkagi simo külitsest ajaks su pilli liikuma aga ise tead. !!
Re: Creator-i X5 Ma arvan et ma ikka jätan tolle kruvi esialgu eemaldamat sest mul on veel hooldused ja muud värgid ning nyyd on ilmad juba suht kylmad!
Re: Creator-i X5 vaata seal kus mootori juures see gaasi tross lõpeb seal on vedru ja muud värgid nagu väljast näha vot seal too pea plaat on mingi 2-3 kruviga kinni ja räägiti et kui sealt see ylemine polt/kruvi ära võtta siis peaks kiirust juurde saama!
Re: Creator-i X5 midagi sarnast jah olevat simo ära võtnud ja vopsti lõpp paranes tohutult , tal jookseb se pill mingi 75 80 ära . stock seadistuses aga kiirendus on küll nagu nendel hiinakatel ikka. :lol:
Re: Creator-i X5 Nu jh siis täna suutsin kylje maha panna kruusa/liiva asfaldi peal oma tänava nukal. lihtsalt esipidur võttis korra blokki ja siis ei võtnud nii et käisin maha parema kylje peale :| Jalg on marraskil kõvasti põlve kohalt ja jalalaba pealt.Väiksemaid marrastusi on käel. Kiiver päästis ikka kõvasti sest ma libisesin ka veel natuke. Rolleril on põhjagondlil väiksemaid kriime pidurihooval ja ka parema käe gripil mis ei ole eriti hull. Nii et suht vedas peaks mainima! Ets sattus ka hetk hiljem kui olin kylje maha pannud ja pysti tõusnud oma Aeroxiga kohale suht normaalsed hääled peakd mainima. Roller ei tahtnud eriti peale kukkumist tööle minna arvatavasti karpa bensiini täis aga natukese aja kerimise pärast läks tööle ja töötab ilusti. Need põhjagondli kriimud ma kavatsen vist kinni katta kleepsudega aga pole kindel kuna neid on suht vähe näha. JAlg on Valus põlve Haav on kõige valusam kuna sealt on väike tykk väljas aga pole hullu elab yle. :wink: