Täna läks 70cc kolv ka puruks kuna sõrm ei tulnud välja siis pidime enda leiutatud tõmmitsat kasutama aga veits suur oli boldi pea ja tegi mõlemalt poolt katki, homme läheb arvatavasti peale uus kolv koos porditud 50cc stock silindriga mille välja lase oli vist 1991 ja ls ~60k nagu dann rääkis Homme loodame pilli tööle saada
Üsna korralik hind küll jh, aga eks see motopood ongi üks kallis pood, mina pidin maksma oma hiinlase uue vario eest 100 eur jaa tean, et veic valesti tegin , millest sidur oli 60 v65 eur ja kestis paar tkm ja risto käest sain siduri 15 euriga, mis kestab siiamaani
Ei tea, mulle ei pakkund küll keegi, aga tollel momendil oli julmalt pohhui, peaasi, et saaks võrri korda aa mingi spidotrossi ostsin ka sealt ja 20 eur minujaoks jääb see pood suht kalliks nt. 4t cdi-id mis ma tahtsin osta oli seal pmt 25 eur aga veldis 22 aa ja see mu telitud cdi vedeles tükkaega seal vist klassivend küsis kunagi südatalvel, et noh millal cdi-le järgi lähed siis tahtsin karpa membraani osta seal oli koos nõelaga ja veic teistsugune kah veel mingi 13 eur, veldis 9 eur ja automaailmas vabsee 6 euri hinnapoliitika on meil tore