Danni Booster NG

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by dannukas, Juuli 16, 2012.

1. k3v

k3v New Member

220
    0
    0
  2. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    Täna läks 70cc kolv ka puruks kuna sõrm ei tulnud välja siis pidime enda leiutatud tõmmitsat kasutama aga veits suur oli boldi pea ja tegi mõlemalt poolt katki, homme läheb arvatavasti peale uus kolv koos porditud 50cc stock silindriga mille välja lase oli vist 1991 :D ja ls ~60k nagu dann rääkis :) Homme loodame pilli tööle saada:)

3. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36
    Just nii! Peaasi, et motopoes oleks kolvikomplekt olemas :D.
    Tänud!

4. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36
    Tänane up:
    Kes soovib, siis saab boosteri üsnagi normaalse hinnaga ning räigelt asju ka veel kaasa.

5. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Mis see kolvikomplekt motopoes maksis ?

6. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36
    31.50€

7. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Üsna korralik hind küll jh, aga eks see motopood ongi üks kallis pood, mina pidin maksma oma hiinlase uue vario eest 100 eur :D

jaa tean, et veic valesti tegin :D, millest sidur oli 60 v65 eur ja kestis paar tkm :D ja risto käest sain siduri 15 euriga, mis kestab siiamaani :D :D

8. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36
    Minu teada saab Motopoest pea alati allahindlust :D

9. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Ei tea, mulle ei pakkund küll keegi, aga tollel momendil oli julmalt pohhui, peaasi, et saaks võrri korda :D

aa mingi spidotrossi ostsin ka sealt ja 20 eur :D minujaoks jääb see pood suht kalliks :D nt. 4t cdi-id mis ma tahtsin osta oli seal pmt 25 eur aga veldis 22 :p

aa ja see mu telitud cdi vedeles tükkaega seal vist :D klassivend küsis kunagi südatalvel, et noh millal cdi-le järgi lähed :D :D

siis tahtsin karpa membraani osta:D seal oli koos nõelaga ja veic teistsugune kah veel mingi 13 eur, veldis 9 eur ja automaailmas vabsee 6 euri :D :D hinnapoliitika on meil tore :)

10. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36
    tõsi

11. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    kui hiinaka asju vaja siis tms läbi minu saad automaailmast hea hinna usu mind.

12. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Miks seda varem maininud ple :D

selge jätan meelde...

tänud

Jaga seda lehte