Vaatan, et ikka nii sitta olukorda lastakse masinatel minna et jube kohe. Aga egas muud kui edu ja pappi ! Jään huviga edenemist ootama.
20 aastat ja üle 10 omaniku teevad oma töö . Minu käes see vist ikka valmis ei saa, niiet võite igasuguseid rahasummasid pakkuda. Müün minarelli horiz mootoriga, silindril hoonimise jäljed sees, tutikad klapid, kõik keermed jne korras. Sellised asjad on peal: SR'i pidurisüsteemid, DH + puks, Aprilia WWW juhtmestik, amordikõrgendus, Aeroxi vahejupp, killswitch, lexusstyle tagatuli, 17.5mm keihin, mingi amort , malossi e5, Aeroxi esihark.
Teemat lugedes jääb mulje et masinaga palju tööd. Daniel tahab ära vahetada seda mu roxi vastu Rox ilma mootoritta = see booster koos mootoriga. Andke nõu mida teha
Ei lähe see kuskile, katsun ikkagi ära teha. Raamile tekib arvatavasti stuntbar ka taha ning siis värvimisse 8). Tasapisi tuleks juba raha koguda uute gondlite jaoks.
no ma katsun kuidagi ära teha ja lähen praegu garagesse raami veidi sirgemaks ajama [/quote] väga hea, kui keegi ikkagi selle boosteri korda teeb siis tulevad suured kiidusõnad ka sulle ju [/quote] No loodame Muidu, Sven paneb asjad millalgil posti ka? [/quote] kuule, pole sel teemal rääkind parandab praegu enda Sr-i . Eks ma ajan tagant teda, et ära saadaks