Denis CPI Aragon 2008 MHR 70cc FIRST START VIDEO

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by cpiaragon, Märts 4, 2010.

1. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Re: Denis`i CPI Aragon 2008 MHR 70cc FIRST START VIDEO

Jaa kõva pill pole midagi öelda . Samas ülekanne orig? see jääb kõvasti piirama sul. Ootan juba gpsi tulemust selle setiga , trumpasid mu üle :lol: okei ei olnd eriti midagi trumbata, polini spordil ja mhril ikka vahe samas jah teine ülekanne ei teeks paha, saaksid kõvasti tippu juurde samas ma ise sain stock ülekande ja stock silkuga 84 gpsi, sinusetiga on veidikene alla 100 või veidikene üle 100 oodata, samas kui vahetaksid ülekande saaksid kõvasti juurde 5-10 km/h ikka suurel kiirusel see 5-10 näitab juba klassi.
    Jälgin Edasi seda teemat huviga ja ootan uuendusi , samas mis gondlitega plaanis?

2. cpiaragon

cpiaragon Member

271
    0
    16

on jh originaal ülekanne,arvan gondleid värvin ka ära aga ei ole veel mõelnud mis värv jne...ennem seda kui tipkiirust hakkan mõõtma annan veel rollerid wildridersile et nad seal timmisid kõig õigesti sest ise väga palju ei oska timmida:) :lol: :oops:

3. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0

samas võid kohe wildis dynos ka ära käiia saad heppad jne ka kõik teada kohe seal 3 tõmmet on mingi 100.-
    aga jah jään tulemust ootama.

4. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0

vaheta syyde parem 2ra, palju m6teka kui ylekanne, aga kui v6imalust, siis m6lemad.

5. cpiaragon

cpiaragon Member

271
    0
    16

kui raha on siis vahetan

6. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Suht kõva masin.. Eriti ei usu, et first start, kuna tühikäiku juba oli timitud ju:D jms. Aga no jh.
    V2hemalt normaalne mees, normaalse tööriistakomplektiga!:D Kõik vajalikud asjad ühes kohvris (endal ka see):D
    arvan, et tal liigub see vähemalt 105-110 gpssi kui minu malossi spordi, 17.5 karpa ja zxiga l2ks 95 gpssi..

7. cpiaragon

cpiaragon Member

271
    0
    16

See oli teine start:)

8. marx234

marx234 Member

878
    0
    16

jaa, kena CPI , sumps on väga kena 8) Eduu!:)

9. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    Re: Denis CPI Aragon 2008 MHR 70cc AIDAKE PALUN FIRST STRT VIDEO

PROBLEEM!!!
    Küünlaga probleem... ei tea milline küünal cpile on ja ei tea kas mul õige on--panin küünla peale töötas hästi võtsin küünla välja puhastasin ära panin tagasi ja kolb hakkas vastu küünla lööma ei saa aru mis see v6ib olla.Aidake kes teab!!ja veel kui keeran küünal lõpuni siis ei saa lüia ,no saan aga kolb läheb vastu küünla ja ei saa enam..aga kui ilma küünlat siis löön ja kõik on hästi..ei saa aru mis see on

Sul on küünal liiga pika keermega, mhril on minuteada lühikese keermega küünal, seega sul on lühikese keermega küünalt vaja . Praegu siis pikaga, sest lööb vastu kolbi.

10. helar1

helar1 Member

929
    0
    16

mul sõber keeras oma mhri cpi peal sama moodi perse, no, kolvi vähemalt. Oli pannud pika küünla... ajaa, videot vaatasin ka, sul vaja vario ikka paikka panna, praegu ikka väga mööda, pöördeid pmst polegi ju see asi ei tööta madalatel pööretel, davaiks ma rohkem ei virise, tee korda

11. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36

sa oled mingi cpi kunn v?

12. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0

tundub et raha pole probleem siis räägi põrguvärgiga äa las ta teebn ise kõik korda timmi jms dünole ka siis jne ;) muidu norm

13. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0

Ei tea , targem ikka ise küsida targematelt nõu ja ISE teha... muidu jäädki võõrastele raha maksma
    pohhui isegi kui raha liiga palju , siis ikkagi tee ise... oskused mööda külge maha ei voola
    kui vajalik info kõige kohta olemas ja korralikud tööriistad iga asja jaoks... siis kerge kõik ise ära teha
    Oskused ja muu tulebki ainult remontides ja lammutades... neid rahaeest ikka ei osta :p

okei see selleks

14. kirja491

kirja491 New Member

493
    0
    0

estland head sõnad =))))

15. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0

ma ei mõelnudgi seda aga ma mõtlesin rohkem seda, et viia timmimisse ja dünole jms. Ei maksa ta midagi niipalju tglt ka. Küünlavahetus saab ja ise teha aga timmimine juba raskem ju ise, kui on võimalus et timmitakse täitsa ära mingi raha eest..

16. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0

kui sa dynole lähed, siis timmi tyno peal, siis on näha ju, kuidas kõige paremini edasi läheb:p

17. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

ma eelistaks ikka sõites proovida , üks asi on kuidas dünol käib teine asi ikkagi kuidas tegelt edasi käib

18. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0

ise ka aru saad, mida suust välja ajad, ma ei usu eriti, et su tagumik saab paremini aru minekust kui dyno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

19. kirja491

kirja491 New Member

493
    0
    0
    sõbrapilt :D:D

Jaga seda lehte