MA panin samal päeval (nukid) :lol: Minu tagatuli oli veitsa parem või mis TAhtsin sammuti tiiru aga ei jõudnutki :roll:
mull juhtus see juba peale kokkutulekudmingi kell 22:00 vistaga vahetasin juba lenksu 2ra tagatuli klaas ka juba olemasootan nuud kuna gondlid valmis saavad siis hakkan masinaga s6itma
Mootori võimsuse vahe on ka olemas. Minarellid käivadki niimoodi haigelt Enne mainiti, et sellest ei tule näituse masin, aga kurrjam, ma ütlen ausalt, et see on piisavalt ilus et näitusele panna
henz- poleerimine tuleb tahest tahtmata hea et sääski ei jäänud enne värvimist peaks püstolisse offi kallama
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 UUED PILDID GONDLITEGA 1 LK panen pildid siis milline mopeed praegu on pildid on 1 lk p6hjagondlit veel pole aga varsti toda panen ka peale on vaja veal mhr team 2 sumpsi kellel on pakkuge...kui on v6imalus siis tahan vahetada oma mhr sumpsi teie team2 vastu ja maskan kompi ka juurde..
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 UUED PILDID GONDLITEGA 1 LK mm , valge istme kate ei sobi siia ültse , muidu tundub päris kenake ,
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 UUED PILDID GONDLITEGA 1 LK jh seda pean vahetama v6ib olla vahetan uhe aeroxi omanikuga aga ei tea veel ei ole veel kindel tall punane isteaga ei ole veel kindel
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 UUED PILDID GONDLITEGA 1 LK Põhjakondel, esiporikas ja must istmenahk siis 5+
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 UUED PILDID GONDLITEGA 1 LK Super kena masin Iste jääb veids häirima aga muu on kõik pöörfi
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 UUED PILDID GONDLITEGA 1 LK ärge jaurake sellest istmest. see nahk on seal hetkel isegi lahtiselt tuleb kas must või punane iste. põhjagondli proovin ka varsti valmis saada. ja esiporika pean klaasriidest tegema.