Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu no kuidas ei ole rip, kõin gondlid surnud no :| mhr ilus showpill is dead, aga no kui kleepsud paned siis 5hp, aga ära pane, ei sobi, racing look ei ole
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu see veel siis kui taavi tegi seda...ma ei tea miks aga tuli lahti ja m6ra on samas kohas...
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu siis ei pane...homme gondlit lähevad värvima...arvan et esmaspäeval panen neid juba peale nii et mhr cross kaua garaazis ei seisama loodan
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu Okei, tehke ilusti korda,denis, kuna uued jupid paned? a kirja, sina proovi natukene ettevaatlikumalt sõita 8) muidu tõesti rip mhr cross
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu sama ikka punane must...mõtlesin et äkki värvin teistmoodi aga amordipulgad siis peab ka vörvima eriti ei viitsi...tuleb sama värv mis oli:=)
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu olin ettevatlik miks rip ? homme gondlid v2rvimisse ja kqik norm
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu ah gondlitel pole midagi erilist viga ju , puhta iluvead pmst
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu siis kui raha onmulle pakkuti team 2 sumpsi 4k eest...v6i nii et ma annan oma mhr sumpsi ja 1500 eeku veel juurde...hea pakkumine on aga raha ei ole praegu..peab ootama natukene
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu Väga ilus on muidu, ära kleepse pane ! Aga Denis, palun niida muru ära ! 8)
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu tegelt tahaks kellegi k2es tv6ta sumpsi ja proovida peale panna kuidas liigubsiis juba hakkan raha korjama kui annab v2ga palju juurdekui kellegil on pakkuge...lihtsalt tahan proovida...panna peale ja 5 minutit s6ita kellel on pakkuge palun
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu voin sulle Arrrow POWer Catti laenata kui tahad annad mhr sumpsi vastu kompi pole vaja nagu 1:1le
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu eile siis lihvisime , tegime kõik gondlid korda ja värvisime..kell 13 : 00 tulime garaazile ja kell 23 : 00 aint koju jõudsime )) pole mõraid , täppe jne nüüd rox on veel ilusam kui oli ) homme Denis paneb uut pilte ))
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Pildid peale matsu Eino siin muud polegi, ülikõva relv on! Denis osta mhr summ siis on veel parem.