t88tab ja s6idab,tip on 115 km/h auto spido j2rgi,praegu olen v2lismaal kui j6uan koju panen peale kohe team 2 sumps,ja hakkan raha koguma tahan natukene ilusamaks teha rollerit vb olla n2ituse rolleri
Ongi juba näituse roller ju. Arvan kutsutakse ikka kuhugi. Kui ei kutsuta, siis mine sõida tagarattal aiast läbi, küll leiavad koha sulle.
no seal on veel palju vigu...m6ndadel kohdadel pole lakki...sisegondlipeal on mingi must v2rv ei tea kuidas see sinna peale sai...halvasti v2rvitud on...
pole ammu siin juba kirjutanud...masin praegu seisab garaazis ja kogub tolmu ise olen välismaal pole rolleriga kaks kuud sõitnud ei saa enam oodata kuna roxi peale jälle istun koju jõuan septembris...kohe panen peale team 2 sumps ostan kiesleri velg värvin mustaks ja panen peale.
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Help tahan siis vahetada sumpsi aga ei tea mis sumps sobib parem mhr crossile kas team 2 v6i siis vaatasin et roost on ka hea sumps? kas keegi teab mis parem on kirjutage oma arvamused. See on siis see roost: http://static1.scooter-attack.com/pics/ ... t16601.jpg
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 Help minuteada pole mhr crossi ega roost sumpat varem eestis olnud. usun et rohkem infot saaksid välismaa foorumitest
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 HELP milleks sulle sumps kui ta naguniii sõidab vähem kui mu kiiiiiwi :D nalinali
Re: Denis Yamaha Aerox 2003 HELP no shit ta rääkis mhr crossiga klappimisest kuda liigub jne roosti sumps on kickassil ja siis sellel puzol ja kellegil vb veel