Denissi aprilia sr 70

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -minarelli, Jun 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Even-

Even- Member

273
    0
    16
    Kas Exoticul nt süüde või ülekanne on vahetatud?

2. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38
    Halin lõpetada. Ainult Põrguvärgi Big Bore saab jagu sellest.

3. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    Kas süüde annab erilist tippu ? Ülekanne võib vahetatud olla, aga kui mootor ei vasta ülekandele ja jõudu pole vedada siis pole ülekandest kasu. Sa uuri natuke

Stevu S6r, minu MHR jne see pask ei liigu sittagi. Ära hooratu muud midagi

4. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    stevu sai kotte ju ? aga stevul pole pooli asjugi vahetatud mis sellel on

5. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0
    algus on sitaks pask aga mingi 40pealt hakkab alles vedama, mai tea suht tavaline, minu arust ei midagi erilist.

6. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Aga miks mitte?ülekannetega mängida ja on võimalik.See et teie asjandused üle 90 ei keri ei tähenda et teistel ei lähe..
    Kui võtta pmst Stock R ja sinna asisem sport summ alla visata siis liigub ju ligi sott.Nii tal on nagu ma arusain Rinka pill,siis ma arvan et ka seal vahetatud ülekanne mingi spordi vastu.Pluss mootori poolne tuuning jms. 8)

7. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0
    kuuled kellel veel hooratud on?ajame joonele kui nii tark oled,tule kunagi mingisele võistlusele,mina kaa siis tulen,ja vaatame kes saab kotti,te oskate ainuld kominteerida muud midagi,kõik seda räägivad camexsist ja mulgist,aga võistlustele tulla kõik põete,mulle ise räägiti mulgi ja camexi vennad võistlustel

8. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    Ikka saab, tule mõnikord veel tartu kokkutulekule ja ajame joonele. Käi dünol ka ära, ma sain 16.5hp tagarattast vaata palju sa saad.

9. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0
    täiesti õige jutt sul on,viimastel võistlustel ma käisin siis seal oligi vaja ainuld kiirendust,ja ma vahetasin terve varika välja,ja kiirendus oli siuke et poole gaasiga tagarattale,ja saingi esimese koha,mul on iga võistluse rajadele oma variaator,nii et te veel midagi rolleritest ei jagagi,JA KES TAHAB MINUGA VÕISTELDA,PALUN VÄGA,AINULD RAHA PEALE.

10. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0

11. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    ta ei olnud kokkutulekul ;) tennolt saaksid vabalt ära sulle ei pakuks 16,5 tagarattast hpsi ja väntvõllilt sai tenno üle 210 nii et jah ;) paneks tenno süüte ovverrange ja ülekande oleks ikka päris kipa pill!

12. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    Dvi paneme mingile 20k -le ?

13. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Pane ema mängu. :oops:

14. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0
    tavai tule siia ja siis võistleme 18.07 toimub Vхrrivхidusхidu karikasarja III etappi 2 pдev Vana Kuivati ringil seal rollerid ka võistlevad,ja paneme 20 k igaüks.lepitud?

15. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    Aga mis sa sellest arvad et tuled mingi juulikuus tartu ? Paneksin uue seti ka siis .
    Mis sa sellest arvad, diil !?

16. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0
    ma nii sama ei käi tartus mingi poistega võistlemas,tule võistlustele,siis näeme,miks sa siis viimastele võistlustele ei tulnud?kardsid viimasena tulla we? :lol: aga mina tulin esimeseks

17. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    Pole mingit ronti peldikut millega võistelda .

Aga kui sa kindlalt 20k peale joonele julged panna siis panen mingi cristofolini peale ;9

18. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0
    pane mida tahad,ma saan aru et igaüks ei julge võistlema minna,ja ma usun et sina ka ei tule minuga võistlema,ma olen kindel

19. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    ma olen kindel ja usun ka et sa oled kindel ja usud et mina ka ei tule sinuga võistlema

20. -minarelli

-minarelli New Member

117
    0
    0
    noo nägid we lõppuks said aru,aga räägi su masin on ka lugejate rollerites on olemas?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte