Väga soliidne Aerox tundub. Ja ära tõesti mingi fighter-look tuld pane. Kui soov uus tuli osta, siis otsi kuskilt välja see ilma nö ''peeruvaheta'' tuli. Nt minu rossil oli selline ja ma ei tea mis Matu praegune kasutaja on, aga tal ka selline tuli. Ja ma ei saa sellest aru, et kas kõikidel roxidel vajub see harkjalg mingi aja peale ära ja siis hoiab ühele poole viltu või on see tehasest saadik? Ja muidugi seda ka, et jube äge garaaž sul.
see valjub ära, enamjaolt sellest et istutakse peal ja kõõlutakse. Mul lõpus ei hoidnudki enam see korralikult isegi tasasel maapinnal. Garaaš jah vinge. Ja tule kohta nii palju, et ära pane seda kuradima fighter esi tuld, see on rõve seal ees ja see ei valgusta mitte midagi. Osta pigem see ilma peeruvaheta tuli ja asi kordades ilusam ja valgustab kah paremini.
garaazi kohta nii palju veel et muidu seal seisab ka mingi matkamis motikas 990cc ja siis suzuki 1000cc ja mingi 600cc yamaha pluss kaks metsas sôitmis krossikat veel Eks ma üritan mitte panna seda tuld.
see filter läheb sinna tavalisse ôhufiltri karpi ja lisainfos oli kirjas et see filtreerib ôhku paremini vms, mis seal môttetut on? Vana filter ka nagunii läbi, masin pole nii stock midagi ju ( hetkel küll )
double layer filter ou mai gaad! see pehme asi mis on seal karbis mis filtreerib ôhku... ma pole midagi koonusest rääkinud.
Ma ei saa aru miks on vaja originaal värvilahendus üle värvida. See sinine oli nii haruldane ka veel ja kõige lollim minna ja lasta Garaazi intsul värvima :lol: