Mul selle sama silku first stardiga oli sama jama, viga oli gaasisiibris tõmbas pöörded sinna 7k kanti Täitsa tore rollu tuleb
Mismôttes teise astmesse? Kuidas seda tehakse? Mul viskab pöörded pôhja ära. Gaasisiiber oli ennem korras kuidas ta nüüd siis järsku katki on?
Mismoodi sul siiber katki on? Jutt käis sellest, et ehk on sul siiber veidi lahti, mitte täiesti all. Teise astmesse saad tõsta gaasirulli juurest. (Tõmbad konsooli pooleks ja all on ketas, kuhu kinnitub tross)
ah sorri, sain aru nüüd et kirjutasin valesti. Ei noh siiber on natukene üleval, vasakult poolt seal kus see madalam nurk on vms ( 1cm ). Eks ma siis muudan seda astet. See teema ka et toores peaks nagu töötama aga käima ei lähe, pean ikka panema mingi asja karpa ette et ôhku ei saaks. Pani ôhufiltri peale siis ei käivitanud ( toorest tômbasin kah )
Kas sa siibri oled vahepeal välja ka võtnud? Mulle tundub selle moodi, et siiber valet pidi sisse tagasi saanud ja siis ei käi mööda soont, vaid on üleval koguaeg. Sos, kui eespool midagi sellest juttu on, ei viitsind süveneda.
ei siiber oli ilusti oma pesas, soonte järgi läinud. Täna käisin panin karpa ilusti uuesti külge ära, eks ma siis proovin nii nagu aston soovitab. Toores ei paista ka töötavat, ei tea mis teema on, ennem töötas ja nüüd ei tööta, peab käe ette panema karpale et tööle saaks.
siis liiga väike dyys ju kui pead k2e ette panema. ja kas pöörded ei lähe alla? ilma supata lähevadki pöörded lakke ja maha ei taha minna.
düüs on 90 + 17.5 karpa. Düüs peaks piisav olema. Eks ma siis täna ostan värvi ära ja saab siis vast homme juba sumpa alla panna ja proovida mida ta sumpaga teeb. :roll:
Täna siis sai filter peale pandud ja sumpa värvitud. Filtriga ei läinud tööle üldsegi, aga kui filtri maha vôtsin ja käe ette panin siis läks esimesest laksust. Pöörded viskas kohe ôhku ära. Homme panen sumpa alla ja proovin sumpaga, kui see ka ei toimi siis peab silku peale panema mingit spets asja et vaadata kas sealt tuleb ôhku läbi. Sumpa kuivamas: