on see junn ikka olemas ,et soone sisse panna ? kui pole siis maeiteagi kas seda annab üldse kuidagi tööle leiutada siis ? mis targemad rääkida oskavad ?
Roller elab, panin siis siibri ilusti peale :lol: Rullid on liiga rasked, aga ongi head sissesôiduks. Filter ja kôik asjad olid peal ja läks esimesest laksust käima. Homme siis panen rolleri kokku. Sumpa oli ka kuivanud, yasuni märgi peaks ka mingi aeg välja lihvima vôi midagi sealt.
Roller on ilusti koos. Mingid môtted on hallid kondlid mustaks värvida, aga pole veel kindel. Kui gaasi anda siis umbes 40 pealt poob hästi korraks, ja kui tagasi gaas lasta siis ka korraks poob. Peab vist suurema düüsi muretsema aga mitu ühikut suuremat nagu umbes peaks vôtma? Kui väga väheke poob? Nagu näha on tosooli maas, tilgub läbi ühest voolikust kuna pole seal klambrit peal, nüüdsest on juba peal.
Nii rolleriga jälle mingi probleem! :roll: Nimelt roller ei taha pöörde minna, helistasin Kaidole ja andis abi. Ta ültes kohe ära et variaatoris vôivad rullid valesti olla. Sai siis variaator korralikult kokku pandud. Läksin sôidule, märgatav muutus oli kohe. Sôitsin nii umbes 50mnega ja lasin gaasi lahti ja siis andsin juurde, kohe oli sama probleem. Pöördesse ta hui läks, mingi kolmekümnega siristasin ja pärast pidin mäest ülesse lükkama. Varika mutter on kindalt kinni aga siiski on probleem. Eks ma siis pean kusagilt ôpetusest vaatama kuidas variaator kinni käib, ehk panin JÄLLE valesti midagi Ehk on kellegil môtteid?
Eiei, setting on ôige. Asi on selles rullid nihkuvad paigast millegi pärast. ( Rullid on uued ) Kolm korda olen vôtnud variaatori lahti ja siis korralikult kokku pannud. Asi on KINDALSTI variaatoris kuna, teisel korral kui panin varika peale siis sain mingi 300m sôita, kuni tuli jälle sama probleem. Variaator lahti ei tule kuna mutter on ilusti kinni seal ees. Easypartsis tsekkisin ôpetust ja valesti ma pole nüüd küll midagi pannud.
Ei saa olla kuna, see sama variaator oli mu teisel aeroxil koos samade rullidega. Tôstsin lihtsalt teisele rollerile üle. Vast kui viitsib siis homme lähen ja uurin asja veel.
Nii,uus küünal sai ostetud, rulle polnud kahjuks selles kaalus. Kurat jumala kopp ees juba! No ei lähe ikka pöördesse kui sai küünal vahetatud, proovisin ainult kolme rulli ja ikka sama seis( samad pöörded ) . Panin rolleri sellisesse asendisse et tagaratas oli veidikene maast kôrgemal ja siis proovisin, laksust läheb pöördesse. Nii et mis te soovitate? Jumala haige lihtsalt ei jôua kohale mida teha! Variaatorit olen vôtnund maha mingi 20+ korda, ühe korra oli muutus ja see oli umbes 300meetrit ja siis oli jälle ''korras'' Peale seda mai ole saanud pöördesse... Mingid pildid ka: Sai siis mingit spets vahendit pandud mustadele kondlitele mis nagu taastab seda värvi vms. Muidu kui kedagi huvitab siis esimesel lehel on pilte sisekondlist, ikka suht tuhmunud olid, kergelt hallid.
Kusjuures saab jah nagu uueks suht, mäletan, harriga mökerdasime silikoonide ja vahadega tema juures enne dragi, sai ka väga heaks ikka. Meenutab nagu enda kunagist rollerit ikka täiega.
Mõtted saavad otsa mis sa seal tegid siis. Aga oled proovinud vario setingut muuta, ikka sama ? Kindel , et asi varios ? Jube müstiline asi tundub jutujärgi.
no ducatil oli suvel saranene asi et liiksu 10km/H aga hargi peal läks ylihästi pöördel õpuks tuli välja et tal oli suur dyys sees võtis õhufiltri kaane maha hakkas kohe liikuma , ja hiljem pani väiskema dyysi ning töötas. ei ole kindel ,et sul see probleem aga lihtsalt sellest vb abi.