Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! Nagu pidid pigem haamriga kopsama või läks lupstigi? Ta peab ikka suht tihedalt minema :wink: Ilus aerox 8)
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! peaaegu lupsti , aga ma saan ju seda muuta kuidas ta sinna otsa läheb ... kuna poldid on küljepeal et saaks seda auku väiksemaks muuta ,
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! Ega need poldid ei muuda selle augu diameetrit hullult, ainult natukene, sellepärast ongi vaja, et tihedalt otsa läheks ,et siis kõvasti kinni keerata saaks.
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! Ei oska 'lupsti-kirjelduse' järgi öelda, aga millega kinni keerad? tavalise sirge keerajaga või tirriga? Keera nii tugevalt kui saad ja tule ütle et jäi kinni :lol:
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! sirge , aga ma proovin ja ütlen siis õhtul või homme kuidas läks , :roll:
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! See polt, mis sealt puksist läbi läheb sinna lenksusüvendisse eksju.. sul on kas puks liiga kõrgel ja lõpuni alla välja lükkamata, et see polt ei saa süvendisse sisse minna hästi.. Või siis on see süvend kahvlis kulunud. Aga kui sul puksist keskelt seda ühte polti läbi ei lähe (puksis peab kokku 3 polti olema, üks läheb sinna süvendisse ja kaks on pingutamiseks), siis otsi kiiremas korras uus
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! ma tean kõik on ilusti paigas ainult kui ma pingutan siis ta enam ei liigu aga kui ülessepoole lenksu tõmban tuleb uuesti kuidagi lahti , :lol:
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! Kuidas saab kinni olla ,kui tõmmates lahti tuleb ? Huvitav miks ta sul siis kinni ei jää?
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! 2kki on tale need keermied nii l2bi lihtsalt ja siis need poldid ei suuda kinni hoida
Re: diSney Yamaha aerox UUED PILID !!! muidu ilus roller aga see dh puks on nata lyhike või mulle lihtsalt tundub nii aga muidu norm
gert kas sul see pagana amordik6rgend peal v2 v6i ei ole ja puks pole lyhika vaid asi vajab nata modimist