jap siim 81 oli. Aga jamh nüüd on lood niiet mootori sain liikuma sellel cpi rondil nüüd peaks välimuse ka ette võtma sellel. Kui kellegil on ideid pakkuda mis värvilahendus teha siis andke tulla.
täis stunt pill!!! ei tglt jäta org.vms tee uuesti halliks jne rockstar kleepsud peale ja veel igasuguseid huvitavaid.
Nonii kerge up ka. Nüüd lähiajal tuleb aeroxi tagumised taldrikud ja sidur ja trummel ka vist, kuna pakuti hea hinnaga. ja kas keegi viitsiks seletada õpetada kuidas installida aeroxi cdi-d cpi elektrisüsteemile? olen kuulnud et seal tuleb midagi ümber teha v midagi sellist. Kes oleks nõus aitama võib ühtendust võtta ps-i kaudu
kerge.osta roxi block jne. oleks paremkui eletrisüsteem jne ka,siis ei piira ka midagi.ja siis aind kokkuladumise rõõm.
tra kui julm stuntmašiina Aiavoolikud krdi põhjaall :lol: :lol: Tglt, midagi on selle masina juures,mis mulle meeldib ja paistab et see jääb saladuseks
Ja roller ei käi:S tee mis tahad, olen vahetanud pm kõik jupid välja mis võivad jamada, kui masin on tükk aega seisnud siis mingi max minut aega käib ja sureb välja, peale seda ei taha käima minna ja kui läheb siis ainult korra. Keegi targem võiks nõu anda.
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! sa ujukinõela kõrgust oled proovind muuta vb uputab räigelt üle..
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! Vaata bensiinifilter üle ! Mul endal oli umbes sama jama. Bensiini ei saanud peale. Kui pole filter, vaata vaakumklapp või üldse paagi puhastus.
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! küünal või saab kuskilt äkki lisa õhku vb simmerid läbi :roll:
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! no simmerid uued, lisaõhku ei tohiks saada, võtsin uuesti laiali puhastasin korralikult ära panin uuesti hermetsiga kinni, küünal ka uus