Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! Nonii arvatavasti leidsin vea üles, elektrisüsteemis mingi jama sees vist, kuna proovisin sõbra karpat koos automaat toorega peale ja läks korra käima ning suri välja. Pärast panime sõbra rollerile tema karpa tagasi peale ja nüüd kepib samamoodi nagu minu cpi.
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! Keegi tark öelge mis sellel sitahunnikul viga on. Kõik olen ära proovinud mis viga võiks olla aga käima ei lähe.
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! mina pakuks - puhu karpa düüsid läbi , mis düüs sul on? , kui see ei aita ega väike düüs ei ole siis vaheta kolvirõngad ja kui siis ka ei aita siis on elekter
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! Noo ongi veel üle jäänud asi mis võib läbi olla on cdi. muud ei oska kül enam pakkuda.
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! arvan et kui kompi poleks siis seda tunneks kicki andes piisavalt ära
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! sai uue CDI, tehti veel midagi aga käima ei lähe :s Säde olemas, kõik on olemas aga ei käi :s
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! Kompi mõõdad käega ära. Kui isegi trelliga ei läinud tööle. see komp pole ültse nii oluline.
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! osta auto ja müü see sitt varuosadeks vms, mis sa selle rondiga ikka peale hakkad ?
Re: Drhellcat-i CPI Aragon(LC) ABI VAJA!!! Masin käib, viga oli süütemähises ja nüüd on radikaga probleeme