Ajalugu yks täielik nõmedus pole ühtegi veerandit kus polex kahtesid täitsa lõpp vihkan seda tundi õps on mudu norm a pole erilist numbrimälu mul. Õps viskab julmi kilde tunniajal vahest :lol:
on jah mõtetu, minge küsige Tartus Annekanali ääres istuvate eluheidikute (parmude) käest kui mõtetu kool on ja kuidas neil üldse läheb, nad arvasid ka et kool on mõtetu.
ma armastan koolis käia, nagu (L)(L) not tegelt natuke hea ikka käia sõprade pärast janii, aga vene keelt ei salli õpetaja pärast, ja inka õpat kh mitte õpetaja pärast ja etat kh, kõik õpetajate pärast!
kõik tunnid on ebameeldivad aga kui pulli saaab tunnis siis on hea eelmine aasta 1 veerand järjest õpetaja lõugas ja ähvardas oma poega kallale saaata
Vene keel, õpetaja jätab täiega palju koduseid töid ..., aga selles suhtes hea, et saab vähemalt asja selgeks (NT, mu 11 klassis õpiv vend õpib praegu 6. klassi vene keele materjali [pööramist] )
Ei olegi,kõik meeldib,võimalik et viga selles et esimeses klassis visati koolist välja ja rohkem pole kuskile kooli võetud :roll:
Kle lugeda ei oska vääääääääääääääää? Kirjutasin jah et 1. klassis visati välja ja rohkem kooli pole kuskile võetud,lasteaeda ikka saaks kui tahaks 8)