MA tahaks täiega kooli tagasi rsk Märtsis 17 ja no 1.klassi lõpus öeldi tõmba nahhui ja senimaani pole kuskile võetud :roll:
Nujam peaks ka koolist jalga laskma ära tüütab[/quote] MA tahaks täiega kooli tagasi rsk Märtsis 17 ja no 1.klassi lõpus öeldi tõmba nahhui ja senimaani pole kuskile võetud :roll:[/quote] miks ei võetud sis? mis tegid?
MA tahaks täiega kooli tagasi rsk Märtsis 17 ja no 1.klassi lõpus öeldi tõmba nahhui ja senimaani pole kuskile võetud :roll:[/quote] miks ei võetud sis? mis tegid?[/quote] Panin kooli põlema 8) Paar abilist olid ka,läksid istuma selleest
miks ei võetud sis? mis tegid?[/quote] Panin kooli põlema 8) Paar abilist olid ka,läksid istuma selleest [/quote] vinge värK mis koolis?
Ülimalt loll mõtlemine, minuarust. Muidugi oleneb jah mis tööd sa teha tahad. Aga kraavikaevaja on ka tore olla.
Hetkel on venekeel suht ebameeldiv ja ka matemaatika"! Venekeel on minu arvates mõttetu ei ole lihtsalt vaja. Ja mata no milleks on mul vaja mingeid ma ei tea mis asju neid ei lähe elus vaja juu!
nu egas sul seal midagi alles ei jäänudki Eestikeel Kehka,Töpa ja Keemia a nagukellele meeldiks tunnid paremameelega putitaks kodus Rollut :lol:
Alles jäid veel keka, töpa, keemia, bioloogia, inimeseõperus, esta ja kirjandus Aga tõesti, kool on suht mõtetu