Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi minu sappar paps käskis paremini ära parkida, et etsi sünnal ilusti kõik autod õuele ära mahuks siis võtsin hoogu ja hange otse ma loodan, et ümbert sulab ära ja sappar jääb sinna peale õhku
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi ürita originaal need veljekilbid sebida kah ja tee masion võimalikult originaali lähedaseks, ja muretse mustad numbrid. siis on pillil ilmet
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi peeglid ongi originaal kohtadel. Vanadel 01-tel ongi kapoti peal. Tgelt see ärikam isegi.
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi mkm, need on ise pandud, ei kuulanud mis see vanapapa rääkis v. muidu mul on 2 ilukilpi olemas, 2-te oleks veel vaja.
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi tulekul on muidu uued istekatted, vanad v6tsin 2ra, auto tegin seest puhtaks , tagaakna kaardinad v6tsin 2ra mulle meeldivad ka need tiivapeeglid.
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi No mulle meeldivad kh Ladad jms. ja ma ei ole vanapapi. eks igalühel on omad nõrkused/kiiksud
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi Mul pole ka vanade asjade vastu midagi, näe netiski istun arvutiga JUKU.
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi Kunagi oli garaazi all moscvits 401, trr kuis läikis, prillikivi oli rsk, vähe sõitnud, eelmised omanikud myysid maha mingi 20 a tagasi , isa ytles et hoidke mulle, ma k2in s6javäes ära ja ostan 2ra , a hui, nad olid selle juba maha myynud.
Re: Edvini Vaz 2101 72a. Hobi Pole küll venemasinate vastu midagi,aga õiged autod? Mina ei näe neis peale klassika mittekuii midagi.Väljast koledad,sisu jube,mootorid ebatäpsed,ebaökonoomsed,ei liigu ei peast ei persest,käigukast on ebatäpne, lisad olematud.Turvalised pole ka . Samas ma ei vaidle,et korralikult ülesehitatud lada on kordadesvägevam,kui mingi tänapäeval toodetud huinjaad,või kia raiped.