Ise sain ka need kinnitusklambrid baltic boldist ning kruvid/poldid ka, lihtsalt pead ise näidiseks kaasa võtma miskit. Klambrid täpselt samasugused pole aga mina sain nad ilusti peale istutatud.
käisin täna linnas ostsin suunatule klaaasid ja siis u kinnituse v mis asi see on mis peeglit kinni hoiab, maksis 17 euri, väga vittus hind väikse kakjunni eest. Gondli kinnitused sain ka kõik ostetud, alumatte ja istmenahka ei leidnud kuskilt, kui keegi oskab soovitada siis oleks hea. puudu veel alumatid, istmenahk, tagaistuja jalatugede gondlid värvi ja lenksupealne gondel ka värvi koos velgedega. A kui keegi tahab XXL piaggio amordikõrgendust ära osta siis andke teada, või 1 kordse minarelli kõrgenduse vastu vahetada, mis R-il ülesse sobiks.
enne linna minemist käisin su ukse taga ka sind polnd kodus ja su numbrit mul ka ei ole ja ma ostsin reijolt 5 euriga need jalatoed ka ära eile. Need ja siis lenksugondel ja vb veits asju veel vaja veel mustaks värvida ma arvan ja nahad ja matid kätte saada ja värki na, siis hakkab looma. mootor on üli timm juba valmis sitaks hästi töötab, õrnalt starterile pihta lähed asi kohe käib.
ära nüüd üle oma varju hüppa, rohkem pole sul vaja siia midagi kirjutada. a ja ikka võite alumatte pakkuda keegi.
No vaata kus perseaugus sa elad ka. Niigi tulin sulle vastu, et 2 korda Tallinnast Pärnusse sulle gondleid tõin. Arvestades, mis pasaga need gondlid enne olid värvitud ja kui palju neid oli, siis mina kulunud aja ja kvaliteedi koha pealt hoiaksin suu kinni ja 3 nädalat ma kindlasti seda hunnikut ei värvinud
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9282_n.jpg et siis praegu selline, suht poolik.' ja kevyni värvimise kohta küll midagi negatiivset öelda pole, kiirelt ja kvaliteetselt.