mootor on koos ja all, kõik töötab, aga bena ei ime vist v mingi siuke teema on, topkaga läheb kohe tööle, natuke töötab ja siis sureb ära
mõte oli lasta vb sama värvi üle teha, sisegondlid mustaks, valge istmenahk ja valged veljed. võite soovitada midagi, sest endal kõik mõtted peas laiali, ei suuda otsustada. soz 4 double
vb hallid gondlid ka valgeks ? http://www.youtube.com/watch?v=LUuyCRF2p1g vaata 7:46 pilti, ma mõtlesin, et veljed valged, istmenahk valge, lexus sinised gondlid, sisemised gondlid mustad v.a akupealsega ja selle gondliga mille all raami nr (valge)kirjas on. Kui keegi photoshopiga oskaks midagi sellist teha nagu ma mõtlen siis ma oleks suht tänulik-.-
tee nii naq mõtlesime seal jaamas, nii on kõige parem .. ja anna teada kui velgi värvid mul vaja ka 1 velg üle värvida
värvilahendus tuleb seest must ja väljast valge ikkagi, homme võtan gondlid maha ja kui jõuab siis ka homme annaks need kevynile edasi.
ma kyll oleks teinud seest mustaks ja väljast kirsipunaseks, nagu sellel sharpil või misto oligi kunagi oli, minumeelest oli vägagi ilus nii.
jaa see tõesti kena aga igatahes võtsime mu garages gondlid maha ja need siinh etkel kes tahab siis 50 € tervering