selle küünla said sina yobu, ma sain aint selle küünla, mis selle silkukomplektiga pakuti ja aps seda peale eipandud, aga aight ma proovin.
kui sa selline lohh poleks siis ma isegi võiks aidata ja öelda mis sul rolleril täpselt viga on, aga põhimõtte pärast ei tee seda
sa oled juba 2 aastat umbes rolleritega tegelenud ja ikka käid esindus pidi ? ja eriti sellise veapärast..
Teadmisi ja vahendeid puudub, et õhupuhast puhtaks teha, karpa ära puhastada ja küünalt vahetada.. Kui jah, siis peab ikka tõsine rahaboss olema, et igaasja pärast teenindusse viia.
no kui aprilias see mootor kokku ja timmi pandi ja see 60km pärast putsi läheb siis on see nende vastutusel, eesti seaduste järgi peaks olema 6kuud kohustuslik garantii remondi töökodade poolt. ja korteris elades mul tõesti pole vahendeid, ega kohta.
kui külmalt paned käima, lased ära 1 korra peeneks, ja peale seda enam peeneks ei lähe, siis päris kindlalt viga küünlas, omadest kogemustest võin öelda
mhmh, vahetasin küünla ära, nüüd ei puterda, aga läheb ainult mingi 30 välja ja teeb räiget peeru häält tra mis nuss onnnn ???????????????
pmtselt ma hui tean mis teema on ja suht kettasse ajab, igatahes näkku paneb niimoodi - http://www.youtube.com/watch?v=Bok5Yutyl7M&feature=plcp