lampi ei hakka survekas nussima ju, sõitsin mingi 3km kodust kasutaja marekk juurde, 25min pärast hakkasime sealt 2kesi stati liikuma ja roller hakkas nii tegema.
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video kas on selline auto piiraja efekt? proovi muuta küünla elektroodi vahet, jäta võimalikult väike vahe e nii ligidale kui saad
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video roller on mareku garaazis ja seevend ei ela keilas, läheb aega.
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video Lihtsalt pill saab liialt kätte, jookseb täis ja ei lähe pöördesse. Puhasta karpa ära, nõel vms võibolla paigast ära. Võid ka proovida korra ilma vaakumvoolikuta, kuni välja sureb ja siis tagasi panna, aga kui karpaga mingi nuss on siis see ka ei aita.
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video segu ei lähe lampi paigast, ja kui lugesid siis ta puhastas karpa ära juba jne, küünlas viga minuarvates(elektroodi vahet mõtlesin)
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video mul oli sama nuss kui küünal hakkas otsi andma, proovi küünla vahetust see peaks aitama
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video Mul oli viga silindripea tihendites, äkki sul sama jama ja sul tosooli paaki survet ei teki?
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video no ma võin ju vaadata, aga arvesta, et karpa on tutikas ja 60kilti sõitnud aint ju.
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video Õhufilter puhas? Kas selle karpaga on ilusti ka töödanud?
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video tra millest te aru ei saa, elektroodi vahet on vaja lihtsalt muuta
Re: Eestilane' aprilia sr70r 08. ABI!-Video Ei ole elektroodi viga, häälest juba ära kuulda et saab miskipärast liialt kätte.