Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 vanasti oli kenam. Sorry, see aint minu arvamus. Aga edu sellegi poolest
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 Kriitika vastu pole mul midagi, aga Nshit et varem oli kenam kui praegu . Masin pole valmiski veel, ainult osad kondlid värvitud. Muidu oleks sama värvi combo teind mis vanasti, aga need kondlid Tartus teisel masinal.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 No tegelikult on asi vanast lahendusest ju väga kaugel, sest sul hoopis teised gondlid ju. Aga muidu edu ja jaksu ning viitsimist tundub sul olevat
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 Tõsi, aga no väga suurt erinevust polegi. Aind liblikas ja põhjakondlis lõige jms. Aga tänud. Plaanide kohaselt on võimalik masinat näha ja katsuda reedel koolis. 8)
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 Homme saad :lol: Aga muidu suht *PIIKS*, juhtmestikku, kicki süsteemi, prille jms ei tule kuna swop3 hüppas alt. :| Suht pees, masinaga olid juba plaanid tehtud, rahad ülekantud ja siis selline uudis.... :| Ei teagi nüüd kohe mida teha. Kas otsida uusi juppe millega läheb prbly sitaks aega ja teine varjant on osta wildist tutikad asjad, mis maksavad PALJU :|
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Värvi kvaliteet on super. Kuskilt pole jooksma läinud, tolmu ega ms asju sisse pole sattunud. Paar pilti ka(piltidel on kondlid tolmused ja mõni karv ka peal, mis võib meenutada kriimu): Tera 8)
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) raudselt punastelt gondlitel hakkab värv kooruma, muidu suht nummid
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Tänud kutid, aga no koorumisest veel vara rääkida Küll värvib üle kui kunagi kooruma hakkab.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Tuttava automaalri juures. Tänu sellele sain, et tuttav on. Muidu tegeleb ainult autodega. Sigaodavalt sain ka 8)
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Siis peaks ikka ulme pärl olema nagu mul Mul pmst samahinnaga värviti
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Tüüp ajab paska :lol: Päris hind oli pea 5 korda odavam. Aga tänud
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Täna sain kätte uue juhtmestiku, esihargi, kicki süsteemi ja puudu oleva kondli. Esihark sai vahetatud täna, muuga tegeleb homme. Ehk saab homme sõitma ka Ülejäänud kondlid peaks saama ka mõnipäev kätte.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc '02 (VÄRVITUD) Loodan ,et nendest juppidest on palju abi ja edu sulle ! Vaata ,et kena masina teed siis.