Järgmise nädala sees tuleb uus cdi(naraku piirajata) ja panen peale ka uue silku 60cc enne ei hakka proovima .Küsisin Kuressarest rolleri parandaja käest ja arvati ,et cdi kui kõik vahetatud aga kuna oli plaan nii ,kui nii silkut vahetada nõks võimsama peale siis tellisin juba koos uued .Kui peal ja liigub annan ka kindlasti teada .Algul kahtlustasin ka karpat aga olemas ka varu karpa ja tegi sama jama.aga paha ei tee puhastus.Mul tõmbas ka küünla mustaks .Täpselt samad sümtomid mis teema algatajal .
ei ole membraanis asi.ma olen võtnud nõela välja ja ikka sama teema.kui nõela sisse panen liigub sitemini.nyyd jälle läheb tööle aga ikka edasi ei liigu.tõmbab küünla mustaks.enam ei tossa pole midagi teinud ka vahepeal.midagi lahti võtnud jms.
Nagu lubatud ,et vastan kui liikuma saan .Nüüd peal uus cdi ja silku masin korras .Proovisin vana cdi sõbra rollu peal ja tegi sama jama mis enne .Ühesõnaga oligi cdi viga.
Sain teada mis viga on.Karbussi viga on.Võtsin eile sõbra karbussi ja rollu tõõtab. aga seda ei tea mis enda karpal viga.