Re: Engine'i Stunt projekt Irw :lol: tagatulest ei jäänd suurt midagi alles Mis nüüd tagatuleks aretad? Suht püss asi tundub video järgi ikka.
Re: Engine'i Stunt projekt ei saa aru miks valgeks tegid . ise lased ülipohhuilt lompidest üle ja sitasees burni ... Aga muidu jah päris hea mats
Re: Engine'i Stunt projekt äkki peaks esimeseks test sõiduks välja linad ka maha panema w :lol: ja ega mul roller ilu pärast pole, värvus ei näita seda mis taka tegema peab, teen seda mida vaja :wink:
Re: Engine'i Stunt projekt haah, eriti leim ületõmbamine, aga liiigub muidu hästi ju , v mulle tundub vähemalt .
Re: Engine'i Stunt projekt Noo mis teha võru tuumafüüsikud olid ju kohal Aga teemase ka , minu arust on see uus esituli päris kobe :wink:
Re: Engine'i Stunt projekt kollektor sai seest ilusaks tehtud raualiimiga eile õhtul ja nüüd lihvisin ära ka, ja karps samuti peal
Re: Engine'i Stunt projekt Werner käis eelmine suvi minu ja taavi mbk-ga samamoodi üle , metsavahel porisees Aind et siis lendas veel roller vastu puud ja pikali maha Ei naljakas oli küll