Re: Engine'i Stunt projekt Aga sa ära tõmba esiotsa nii üles, et seisad kohapeal ja siis tõstad esiratta üles. Parem on nii, et väike kiirus on sees, ja siis annad gaasi ja esiots tuleb üles. Nagu hoopealt peaks see kõik toimuma. Edu!
Re: Engine'i Stunt projekt kiirusepealt küll harjutama ei soovitaks hakata, suht valus on kukkuda ja tagajäried ültse hullemad (omad kogemused). kohapealt minnes parem tasakaalu harjutama hakata.
Re: Engine'i Stunt projekt stuntides soovitaks üldse kasutada seljakaitset, põlve ja küünarnuki kaidsmeid ja hea oleks, kui kaela kaitse kh vms, ise ma küll veel neid ei kasuta, aga järgmisest hooajast hakkan seda tegema
Re: Engine'i Stunt projekt Mina näiteks vabsjee ei saanud nii. Alustasin ikka nii, et tõmbasin väikse hoopealt, aga nii, et jalad olid maas koguaeg. Nüüd, kui kogemusi rohkem harjutan juba jalad peal. Igatahes, engine, soovitan väikese hoopealt tõmmata.
Re: Engine'i Stunt projekt nii masinal aku ka peal ja starteril oma lüliti heas kohas põhjaall samuti neon pulgad homemade
Re: Engine'i Stunt projekt tavalised laualambi pirnid spreyga üle ja wolaaa,Muidu oled sünnistsaati loll? by jorma
Re: Engine'i Stunt projekt googeldasin- seal kah mõned õpetused niiet ma ju ei teadnud kuidas tema tegi - seal palju ju neid võimalusi :wink: pigem oled sina loll :roll:
Re: Engine'i Stunt projekt kuidas saab järsku laualambi pirnist neoon pulk, kui see sinise värviga üle värvida :lol:
Re: Engine'i Stunt projekt sai tippu rolleril käidud mõõtmas v-501 timmitud spido mis näitab 5 ga aind mööda ta sai siis 90 kätte ma läksin eest veitsa ikka peale tolle ära niiet mul lääb mingi 90+ välja ei viitsi stuntida pole huvi niisama linnas ägedam kimada, võidu käisime v-501-ga linnas ka sai mõnusalt sõidetud tal oli spidos peaaegu 80 kogu aeg kui ta mulle järgi vuras
Re: Engine'i Ghost Rider väga ilusti kõik tehtud , ja kõik väga super masinal ! sõidaks isegi sellisega ringi , kondleid pole peal ja masin ikkagi nii ilus . edu .!