Re: Engine'i Ghost Rider Mis keda see kotib. Õli veits peale, ei saa arugi. üli karm ikka, me homme viskame ka kubele ja reimo derbile alla siukse kompoti. tänksmees, parim idee ever
Re: Engine'i Ghost Rider mõni pilt siis maasost ka terves ulatuses hetkel pole suuska all x-enon ka pildil
Re: Engine'i Ghost Rider ega mul karpa ka stok nii et ei mõjuta midagi kallektori läbimõõt 14 karpal 12 niiet ei piira midagi
Re: Engine'i Ghost Rider nii lumi tegi süüte niiskeks, siis ei töödand hästi, siis panin õhukese porolontsi ette, siis sinna jäi sõites alati lumi ette siis panin kõlli võre ette nüüd spets praegu suusaga ikka väga hea sõita ilm on spets juhitavus esi otsal üli hea homme peab modima siis saab veel parem täna võtan veel ilmast mis võtta annab
Re: Engine'i Ghost Rider Ma ei tea ma viskasin enda Linhail lund seal august sisse ja ei juhtunud midagi D Et jahutaks siis
Re: Engine'i Ghost Rider homme on suusale täiendust oodata praegu paendub läbi nagu ümara rehvi järgi, peab suusa ja rehvi vahele raud plaadi panema, siis ei võta kuju ratta järgi, on ikkka sirge siis juhitavus parem
Re: Engine'i Ghost Rider ma panin kunagi võrrile suusa ette, l2ks ka p2ris ilusti edasi, yksvend oli veel suuskadega j2rgi