Re: Engine'i Stunt projekt essa asi mis oleks värviks veljed üle aga kodus käib remont, aega suht vähe :?
Re: Engine'i Stunt projekt sai veljed ära värvitu pimp siduri trummel nüüd juba alla ka mega käbe värv kuivas
Re: Engine'i Stunt projekt rihm võiks ka ju punane olla, ja jahutustaldrik sinine, ja siis varsti paraadile. :lol: ei kõva värk ikka. Edu...
Re: Engine'i Stunt projekt suht pe..e värk masin ei lää tööle ei tea miks kui rattad alla panin oli miskit moodi cdi läbi läind et sädet polnud panin teise cdi nüüd on säde aga tööle ei lää müüge mulle keegi kick süsteemi kogut komplekti
Re: Engine'i Stunt projekt suht ilus nüüd (Y) OT-mis värvi minu oma gondlid varem olid ja enne sinu värvimist oli see originaal värv?
Re: Engine'i Stunt projekt Sumps nagu täissöönd sellise väikse rolleri peal. Tagaveljel selle Peugeoti märgi võiks mustaks värvida minu arust.
Re: Engine'i Stunt projekt keegi võrust ei saaks korraks ajutiselt paariks käivituseks anda kick süsteemiga vario kaant
Re: Engine'i Stunt projekt nii raam on täitsa puhtaks võetud, isegi orginaal lenksu sain küljest mis oli nii kõvasti kinni, panin esi hargi kruustangi vahele ja ajasin mutri kuumaks ja siis väänastn toruga 8)
Re: Engine'i Stunt projekt sinu ja v501 ouhul ei imesta enam millegiüle. krdi traipinke ehitate ka ise seal raudselt juba.
Re: Engine'i Stunt projekt Puust silindrid ja palju muud huvitavat kindlasti Väga paksu välimusega mootori poolne osa rollerist