Re: Eriku Yamaha Slider Naked Nii, täna käis masin hoolduses ja sai piirajad eemaldatud. Asi liigub vägagi meeldivalt. Tagarattasse läheb ikka liiga kergelt ning sai isegi korra ületõmmatud. Aga jah, sõbra aeroxil peal shot ja muud variaatori pahn ning kuni 50km/h panin eest ära. :lol: Ajaa, tippkiiruseks sain 73km/h spidoka järgi, millalgi mõõdan ka gpsi.
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Kena roller näen seda suht tihti Pirita vahel sõitmas. Muretuid kilomeetreid!
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Õnneks ei juhtunud, ainult tagatule klaasi sai kriimustada. Aga jah, vaikselt hakkab see tagarattal sõit juba tulema.
Re: Eriku Yamaha Slider Naked mul sama masin 2006 aasta .ise keevitatud giannelli all ja silku väljalase suurem. ja väga ilusti saab stuntida.mul läheb 86 spidosse ja spido valetab 6+ pane sinna suurem karpa kah see aitab suht hullult
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Kas sa käid vahest koos ossiga Tallinna 21.kooli taga statal? kui jah siis olen näinud rollerit.
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Minu arust on just 60-70 cm lenksud väga head. 80cm on jube rõve pikk jurakas :lol:
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Täitsa kena pill Värv on ka hea. head stundimist ja muretuid kilomeerteid(esi-taga- ja 2-l rattal)
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Kui viitsid siis võid masinast natukene rohkem juttu teha, rääkida headest ja halbadest külgedest ja kiirustest ja muudest asjadest, oleks huvitav jälgida seda kuna endal ka soov midagi sellist soetada niisama jussimiseks.
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Nii, kilomeetreid on kogunenud juba 2400km. Mai oskagi mingit halba külge öelda masina kohta v.a tippkiirus võiks suurem olla. Tavatingimustes läheb 70 ja üle natuke. Kiirenduses teeb stock sr50 streedile ära. Esiots on väga kerge, tagarattale läheb ikka ülihästi. Umbes 20kg kergem kui sr50r ja aerox. Pöörderaadius on suur, kurve on vägagi mugav võtta. Spidokas on ilus. :lol: Nii, et igati hea ja mugav masin. Küsi veel, kui midagi teada tahad. Ahjaa, ja veel üks halb asi on see, et pagas on peaaegu, et olematu, healjuhul mahub suitsupakk ära.
Re: Eriku Yamaha Slider Naked Pmst kui sellega stuntida, siis polegi mingit überkiirust vaja Täitsa nunnu masin on 8) Mis need plastiktükid mis külgedel on, need on nagu kukkumispunnid?