Eks sa loe Aadu teemast kui kena see aeroxi tuli jääb Mina kohe kindlalt soovitan sul originaal tule osta ikka. 8)
endal samasugune ja olen mõelnud lenksu tule panna ette sinna gondlisse,mingise vihase kulmu saaks ka teha .
lõikad esitule jaoks esigondlisse augu ja teed kulmud ka peale-ja ongi kuri-muri valmis-või sebi streedi tuli ja pane tollele kulmud peale-äkki annab paar HP ka juurde-vinge jääks streedi tulega tegelt
Pane youtube otsingusse rex rs 450,seal mõndades videotes on näha kui on pandud streedi tuli ette,minu arust originaal sobib palju paremini.(panin pildi ka milline see orginaaliga välja näeks)
tere rahvas edeneb t2na p2evotsa m2ssasin. sr-i tulesid ei pane, freedo1-he org. tuld kah mitte on teised plaanid paar pilti kah sellest, ei oska midagi lenksuga ette v6tta :S need kondlid on n6medad ja DH pole. v6ite midagi soovitada
kuule ei ole, eile tegin emeksi materjali ja t2na vahetasin traktori kummi, homme esitule j2rgi ja suunade j2rgi, siis pahtlit kah m66daminnes, teisip saan tagatule aku on kah potensiaalselt olemas aga ei tea veel millal saab, lenksuga m6tlesin et topin algul selle ja p2rast kasDH v6i midagi muud, hetkel on et s6itma saaks
mina tegin lenkuga täna nii,et lihvisin spido kinnitused maha ja värvisin lenksu matt-mustaksKusjuures väga hea jäi,soovitan sul sama teha,tuleb odav ka kui omal värvid olemas juba.
mul on mingi imeliku keevitusega lenks, muidu v2rk ja k6ik olemas (paps parandab kodus autosid, ja ta on sitaks osav niiet kui mul milleski j6ud yle ei k2i siis abi olemas )
nii, sai siis t2na linnas k2idud tulede ja esisuundade j2rgi. sai ka pahtlit ning nitrolahustit ostetud.