Est-sr50 yamaha slider LUKKU!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by est-sr50, Juuli 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Re: Est-sr50 yamaha slider 00 tõmbasin üle

Nojah, tulebki nii vist teha. Muidu tagtuli ja suunad iseenesest terved, aind üks suunaklaas puudu ja tagatule klaas suht pilbasteks . A sellest aru ei saa, suunaklaasid panid nahhu, ühe leidsin üle täiesti tervena, ilma kriimudeta , teist mitte, aga mis kuradi moodi suunatule pirnid nahhu lendasid, olid ilusti kinni pesas, ja lihtsalt läinud, pesad korras . :lol:

2. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

:lol: :lol: hea slaider :D Aga võin enda omad ära müüa odavalt,kuna mul nagunii tulekul tagatuli kuhu suunad sisse ehitatud. Nii et praegu ülearu.

3. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

tic-taci topsist saab teisele suunale klaasi teha :lol: eestis kuskil sliderile mingit lexus style tagatule klaasi on müüa ? aa kõige parem veel see, et lõi esitule ka gondlisse sisse, kruviga see kuskil kinni pole, aind kahe naga taga, nood terved aga tuli oli esigondlis :lol: A palju muidu tagatule ja suundade eest tahaksid ?

4. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

Scooterist saad vist tellida sihukese tule,aga uurinud küll pole,et kas kuskil on.
    Noo ma ei tea kui homme siia tuleksid eks mingi hinna saaks ikka kokku leppida ;)

5. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

üritab emaga rääkida, et lubaks. Sliderile tglt lebo teine tagatuli külge aretada, kuskile gondlisse ta ei lähe, aind underi küljes.

6. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

eile ütlesin vanematele, et kukkusin, sest neile ei meeldi rolliga lollitamised, isa tuli koju ja siis ütles emale, et nkn tõmbas nokka, et muidu oleks tagatuli terve, ema hommikul ütles mulle seda siis pmst naerukates , üritades tõsine olla vastasin, et ei tõmband, et esituld ei näind siis w, et see põrutas ka gondlisse sisse ühe küljepealt. Ema usub, et ns külje maha panek, isa h*i usub.

7. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

tra nii lamp deela ju, ma saan aru kui oleks mingi tutikas R aga slider ongi stunt masin pmst

8. Disaster

Disaster New Member

371
    0
    0

Proovi sa vanematele seletada kes midagi teha ei luba jne. Endal juusis vanematega vedanud 8)

9. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

ega se mingi perefoorum pole aga vanemad kõvad ja

10. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

niigi saan harva kuskil rolliga käija, kokkutulekutele ei lubata, niisama linna ka sõitma mitte, midagi väga vaja siis võib linna, sõprade juures käimine rolliga on nii nagu on, et ema peab olema neid näinud ning teadma neid, ütleks, et tagal lastes üle tuli siis ma ei tea mis nad teeks, ei lubakski sõita vist :lol: öösel ka nad sõita ei luba, nende arust liigub just siis kõige rohkem neid debiilikuid bmw mehi, ei tea mis neil buumeri meeste vastu on.

11. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Hetkel selline tunne nagu mul oli = enam ei taha tükk aega proovida ilma tagupidurita laskmist ? :DD Edu masinaga mdu :)

12. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

vana sa oled? ilmselt sul selline vanus kus vanemad muretsevad su pärast kõige rohkem :D

13. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

natuke ikka, aga nüüd, kui heebel on lühem, on millegi pärast poole mugavam 2 näppu piduril lasta. endal ka kuidagi turvalisem tunne.
    16 olen, nad kogu aeg muretsenud, nii palju kui mina mäletan. :lol:

14. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

aa mdea mul lõppes vanematel see muretsemise teema ära kui ma umbes 13 olin :D

15. Disaster

Disaster New Member

371
    0
    0

Suva need vanemad, räägi parem tagatule oled korda saanud ?

16. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

tagatulele tegin lahenduse nii, et üks väike jupp puudu, mida üles ei leidnud. sulatasin tinutus kolviga kokku, ajutiselt käib ka nii.üks suunaka klaas ka puudu. Raha praegu pole väga, kütet saab osta vahel, kuid juppidele pole hetkel miskit. aga kui raha satum rohkem olema, siis tulemas uus lukukomplekt, uus tagatuli ning arvatavasti ketas taha. Ja vaikselt hakkab vist varsti gondlitega tegelema(sügise poole, värv maha, kus vaja seal pahteldamist ning vbl mängin klaasriidega, plaanis väike tuunin tagagondlitega. Värvilahendus peas välja mõeldud, kuid enne ei avalda kui tegudeks läheb.

17. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Tervist, jälle duubel, aga pohh.
    Ma ei saa aru, mis masinal on rsk, ükspäev jumala timmis, teine päev timmist väga mööda, ühesõnaga see mikuni 16 mm karpa on ikka täielik P*SK. Kolmapäev võrru, siis saan teada kas ja kui palju raha saab, siis plaanis kuskilt võtta ligi 17,5 mm karpa(loodetavasti dellorto). Saaks uue karpa peale, saaks normaalselt timmi panna, lahjem survekas ning mingid kangemad sidurivedrud kui stock, ehk siis arvan, et valge survekas ja valged vedrud malossilt, kuid kindel veel pole, rullid jäävad esialgu samaks. Spidomeeter lõpetas ka oma töö, kohal seistes 60 sees :lol: , spidotross pani ka nahhu kunagi sõiduajal, enne seda, kui üle tõmbasin :lol: ühesõnaga spido ja lenksuplastid lendavad nahhu varsti, otsib mingid vingemad suunad ka külge, sest nendel kinnitused jube ptsis, praegu seisavad kiirkinnititega piduritrossi ja vooliku küljes :lol: Ühesõnaga tegemist on. Raha tuleb siis tahaks roxi veljed ning pidurisüsteemid ka alla saada, mingi päev lasen vist esiamorte natuke alla. Kas roxiveljed slideri stock amortidele istuvad või peab need ka roxi omade vastu vahetama ?

18. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

ilmastik...

19. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

ei ole ilmastik kusjuures, see mikuni 16mm on puhas P*SK!

20. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

ma arvan et ikka on, sest endal ka mikuni 16mm ja toimib ilusti

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte