Est-sr50 yamaha slider LUKKU!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by est-sr50, Juuli 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Re: Est-sr50 yamaha slider 00 tõmbasin üle

kodus väga ei harjuta, kuskil natuke eemal kodust ning harjutan ka siis , kui vanemad kodus :D isegi siis harjutan, kui ema poodi saadab piima ja saiia tooma :lol: sportsummi ei tule, lärmab stockigagi suht jubedalt :lol: rullid said 6,2g asemel juba 5g, kollane survekas hetkel, see asendub valgega ning tulemas ka valged sidurivedrud, kui nood lahjad siis kollased.

2. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Välimuse osa enda meelest tulemas ilus, iseasi, kas raha jätkub, et teha kuskil kambris proffide poolt, arvatavasti mitte ning peab leppima siis kas purgist tuleva värviga, samas läiget väga sellega vist ei saavuta. :| Või tuleb vanaisalt värvipüss sebida ning ise katsetada relvast värvimist. Ikkagi ootan värvikoodi või nime ilusale oranzile värvile!

3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

miks ma sellest midagi ei tea et sa mult seda laenata tahad? :O :O :D ma mõtlen koguaeg et mul ikka haigelt veab et mul tasuta värvimine proffi poolt püstoliga :D aga ära sprayga tee, suht raske sprayga ilusat tulemust saada

4. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Tegelt ei mõtlend ültse sind, aga pohh. Mõtleb veel seda, aga peaks hakkama varsti gondlitega tegelema. Aga kähku ilusat oranzi värvikoodi või nime. A ning mis liivakaid peaks ostma poleerimise eeltööks ? ning milline see riie/materjal peaks olema, millega poleerida? Ise arvan, et võiks mingi 240, siis 600, siis 1000 vesiliivakas, siis 2000 vesiliiv, on mõtet 2500 vesiliivakaga ka teha ?

5. dannukas

dannukas Active Member

1,044
    0
    36

ega sa maailma naba pole, et iga "vanaisa" all sind mõeldakse

6. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

palju kulub värvi kahe velje peale ?

7. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

Mul läks 2 velje peale 1 purk sprayd.
    Aga jah kui sa hakkad tagal harjutama jne,tee mootor ära ja hiljem kui oskad juba hästi siis kondlid,kuna sa kukud need veel sodiks,ma endal arvatavasti kondlitega kaugele ei jõua tulevad muid vidinaid kui raha saan.
    Aga kuna tartu ka tuled selle asja ? :D Tahaks näha seda masinat :p

8. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Tahan nkn stuntbari taha ning kukkumispuksid külgedele, nii et ei tohiks gondleid rikkuda.
    Tartu satun vist homme hommikul korraks.

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

kuidas vanematele seletad seda stuntbar-i värki? :D

10. nschill

nschill Member

621
    0
    16

Vanemad ei luba ? :lol: :lol:

11. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

loe eelmist /üleelmist lehekülge siis saad aru :D

12. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

ütlen, et lasin pakiraami teha, et hea tagaistujal kinni hoida :lol: :lol: ei tglt ütlen, et välimuse asi vnii vast. Kunagi tuleb nkn välja, et tagal lasen.

13. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

No tra.Ütle siis,et sa lased tagal,kui see tuleb nkn välja.Ütle,et sa tahad sellega professionaalsemalt tegeleda.Leia ka mingi koht,kus sa kedagi ei ärrita enda stuntimisega,muidu su vanemad saavad sellest kiiresti teada.

14. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

tuleb nüüd kooliaeg peale, ning arvatavasti pole aega siis sliderit teha ning veel vähem kuskil harjutamas käija, nii palju saab harjutada, et hommikul tagal kooli ning õhtul koolist koju :lol: Lähim koht harjutamiseks on vist elvas(u 11km minu kodust) laululava kõrval/taga, seal mingi kividest laotud sile plats, kedagi häirida ka ei tohiks seal.
    E1: Igatahes neljapäeval annan teada, kas ja mis juppe võib pakkuda odavalt.

15. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

nii täna tulin võrust koju, kasutaja gofast tahtis juba kaua aega masinat vaadata, nägi. Siis käisin motohobis võtsin sidurivedrude 3 'se komplekti(3 erivärvi) polinilt, sisse läksid rohelised vedrud, rulli tahaks ka veel vist natuke kergemat, nii umbes 4,5 grammi, sest ikkagi uimab mingi 0-5 kmh 5g rullidega. Pakkuge keegi tartust hästi odavalt 17,5 manuaaltoorega karpat( 20 eurot või mõni eur peale). Siis hakkab see pill stockis liikuma nii nagu see peab liikuma :lol: Õhtul panen mõne pildi.

16. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

räägi kasutajaga sunshine, äkki saad 20 peale kaugelda, muidu müüb 25-ga

17. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Nägin Kambjas vist... See polini vedrud kangeks ei jäänud ? :D Minu omal mingi aind libises nendega..

18. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Nägin sindki Kambjas poe juures, tulin võrust :lol: Aga kanged ei tohiks olla, vähemalt nii palju, kui hoovi peal proovisin siis ei tundunud küll kanged.

19. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Jap ma ka sealt :D Hetk hiljem läks erament läbi kambja :D mul jäid kangeks :D http://www.youtube.com/watch?v=UR2_yjHwGvg

20. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

mendid ei huvita väga :lol: mdea mul hetkel peal malossi kollane survekas, polini rohelised sidurivedrud ning 5g rullid. 0-5 kmh uimab natuke, ja siis tuleb stock summi kohta ikka väga mõnus minek mu arust 8) Aplja kodus igav, peaks kuskile harjutama minema, pohhui, et tagapidur ülisitalt võtab :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte