Re: Even- Yamaha Neos 70cc (Tibu) Müüa!!! varikakaas tee mustaks ja www veljed võiksid alla panna siis väga pano ja dh ka
Re: Even- Yamaha Neos 70cc (Tibu) Müüa!!! värv jääb valge/kollaseks , vaatab kuidas rahadega aga pakkuge veel ideesid
Re: Even- Yamaha Neos 70cc (Tibu) Müüa!!! mdea hetkel see ja veljed riivavad silma, agano sinu roller ise tead
Eveeeeen nüüd saame joonele panna tuleb varsti hooajaavamisest rääkida :lol: aparaat sul kõvv värvi korralikult yle veel ja väga 5+ siiis :lol:
Varem ei saand joonele panna ? Peab vist mootorit edasi tegema -.- Suvel jah korralik värv peale , nipet näpet välimust ka veel vaja teha
talv kestab veel Nägin ja enne põristasid :lol: Ega tegeld ma seda pilti tibu pärast ei pannud , kossuka puu ikkagi ju , mille najal seisavad vaid yamahad Tibu seisi igapäev seal ju 8)
enam sa ei hõiva sul jalaga roller nüüd 8) isegi kui tibu endale 2 jalga saaks , seisaks ta ikka seal puunajal
Vahelduseks väike up ka ., Mõtlesin et võiks midagi tibu juures teha , aga garaas külm ja ei meelita eriti sinna , nii siis sai toodud rolleri esituli ja esikondel tuppa. Suht ammu oli juba plaani esituli ära toonida , aga endale toonlakk eriti ei meeldi seega sai toonkilega tutvust tehtud , mõne koha pealt jäi veidi imelik aga pole nii silma paistev ! Paar pilti kah:
Mingi sitaks jäi ju kortse sisse sinna, pane uus ja korralikumalt. Muidu idee on hea, lähiajal typhoonile ka vaja proovida. :lol:
mm selle parempoolse suurega olen nõus . vasakpoolsel on suur mõra seal vasakpoolsem väike = seal oli klaasi all mingi mügarik parempoolne väike olen nõus