Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Suvel sai isegi seda männiku maxima ees vaadeldud. Väga kena värvilahendusega R.Edu minu poolt.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Ise näind pilli ja värki, väga kena tuled tooniks, veljed mustaks ja muaahhh
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 mul ka stock,aga võtab ka tohhujaa kütti rsk.. muidu mega kena r sul ja hakka aga tagal laskma;D
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 veljed mustaks jaa, ära tulesid tooni, ma täiesit kindel et valged klaasid palju kenamad
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 +1 Valged palju palju kenamad, olen näinud kuidas mustad klaasid on ja ytleks et nii nagu sul hetkel on - nii on 111% parem . Kui streeti poleks ost, oleks musta r-i ostnud. ja neil valged klaasid taga. ja nii oleks j22nud ka Aga eks ise tead .
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Proovin vana tagatulega millalgi, kuidas jääks.. aga ilmselt on valge parem küll. Igatahes, upin mingeid vanu lambiseid ja huvitavaid pilte. Tutikas Lambine Lambine Lowrider Kahekesi sõidupealt andis Ülemiste statis see aprilia sitt stock-amort otsad. Õnneks vedru jäi natukene hoidma ja midagi ära ei lõhkunud .. seljakott sai jala minema saadetud ja ise paarutasin vaikselt vedru peal Nõmmele Lambine Ilge tagarattaäss nah..., Ragnari r'iga, kui see veel selline välja nägi :d Ja jällegi..sai Ülemistes käidud kui kivi rehvi augu lõikas. Õnneks jäi kivi esialgu sisse ja päris tühjaks kohe ei jooksnud.. Nõmmele tagasi sõites pidi küll igas statis peatuse tegema kuid sai hakkama, siis sai kohe poodi mindud superattacki ostma, liimisin mingi suvaka kummijulla sinna otsa ja kusjuures mitu päeva pidas vastu nii, kuni uus rehv sai ostetud Ja rehvivahetus Vot sellised läbielamised,
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Leidsin ka enda arvutist väikse pildi masinast Ragnar ja eXceed tagal harjutamas suvi 2010 algus umbes näo katsin ära, aga kui ei taha seda pilti siis võtan ära
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 kiivri letikas oli see aeg kui ma ostsin 5-6 k vahel jah aga ei, tahaks kevadet ja kõiki neid iludusi juba näha PPP eku sa seda teistsilkut ei pane peale mille sa sharpilt ostsid kunagi ?
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 uutest värvidest on see kõige ilusam 8) must velg ja nippet näppet maasikas valmis
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 minu aragon on seal tagala pildi peal pean mainima lihtsalt , eesti parim stunt hiinakas sitaks norm , kevadel päris palju ap'si nõmmel mis ära tehtud siis
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 ei aitäh, see paar sotti siia sinna, ostan parem uue juba.. kevad tuleb mõnus .
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Uueks hooajaks varutud ka kolmas rehv . Teine sai alles eelmine ostetud.. kuigi tervet tulevat hooaega sellega vist ära ei sõida.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 haha, lol ega jah, peab hooajaks ette valmistuma. Mul sama rehv , sul ees ka vist selline eks ? Seljuhul õige valik, samasugused rehvid ees ja taga 8)
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Mis rehv muidu on normaalne siis? See ap v2limuselt mul yks lemmikutest Edu siis hooajaks