Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 streetrace. Mtea kuidas sport pro reverse edasi käib. Ei ole vist kõige parem kooslus. Seeeest s6 streeetracega peaks hea olema
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Streetrace 130€ vs Sport pro 160€ (+ gianelli rev., 17.5karb. stock vänt) KUIGII, Kaido ütles et sport pro tuleb alles juuni keskel, mida ma jälle üldse uskuda ei taha.. mujal väidetavalt ka pole.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 tõmba streetrace ligi. Võid rahulikult stock laagritega sõita ka , sul ls suht väike juu
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 sport pro võib tulla küll alles juuni keskel kuna viimased 2 kuud pole laos juba.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Julgen sport prod soovitada, ise ainult korra kolbi vahetanud, enda lolli vea pärast, kuna sõitsin stock sõrmelaagriga ja see ei pidanud vastu ning rikkus kolvi ära. Sport pro vägaaa hea silku minuarust, peab vastu ka ilusti!
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Kuidas 70sega see õliteema on. Õlipaaki vahelt ei hakka ära võtma, et kuidas seda nö peale keerata ja kui palju? Benapaaki ei viitsi segama hakata
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 paned trossi pingumale või lihtsam oleks lihtsalt koguaeg benale väike törts õli juurde panna
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 sportpro/streetrace, ise omasin piaggio blokiga aprilial mõlemat ja reversega käisid ägaväga hästi edasi ja kestsid lõpmatusni ml suht
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 tegelikult mulle hakkas s6 pro replica summuti haigelt meeldima, näeks päris maasikas välja seal all.. vb ostaks selle ka kui normaalse hinnaga saaks. igatahes, hetkel siis veel lahtine kas tuleb streetrace või sport pro. Muidu kas kütusekulu osas oleks ka neil silkudel erinevust ? Kuhu kanti see kulu üldse jääda võib, keegi teab ehk omast kogemusest ?
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 pro replica teeb mingit pleki häält ju aga kuradi hmm ,mul oli streetrace'ga nii et paagiga sai mingi 100-120km lasta, olenes sõidustiilist. aga mlle jääb mõistatuseks miks sa mingi võrri tuunima hakkad kui varsti saaks juba autopeale minna ?
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Mul yasuni r ja sport pro 17,5 dellorto 82 dyysiga ja 4,5 sajale oli miinimum mis saavutasin. Koos tagal laskmise ja paarutamisega l2ks 5,5 ei kurda selle yle, kui vaz 01 72a v6tab 10-13 sajale siis roller on öko mu jaoks Hetkel vaja uus väntvõll osta ja mhr-i jahutustaldrik siis j2lle pyssitsema . sain sõita paagiga nii et s6itsin kuivaks umbes 150-160 km
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 Hääl ongi see mis kõhklema paneb praegu, samas mõnel on täitsa mõnusad .. :roll: Suvel saab juba jamh, aga mul nii siiber hetkel sellest et miskit pole väga kaua muutunud, jube tüütu, minujaoks ei liigu see võrr ka enam mitte midagi. Aga ma ei tea, küsimus suurele ringile et kas uue s6 pro replica hääled on enamasti tõesti päris jubedad ? Ulme, ma saan praegu healjuhul 120km sõita paagiga .
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 no pro replica teeb tõesti väga kõva lärmi aga keegi rääkis kuskil,et kui need sõela augud suuremaks puurida,siis pidavat nagu yasu ri hääle moodi olema
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 ei tea endal oli alemõnusad hääled, no samas sumpa oli pooleks ka aga siiski.. enne seda olid ka vägagi normaalsed, võrus Elmetil olid ülirängad hääled niiet kes teab