Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi heh mul oli enda originaal ilkuga enamvähem sama värk mul kadus õlitus kuhugi ära sis panin õlist bean küünla august sisse ja paaki panin kh sis toimis kenasti mitmel korral tõmbas nimodi imeliku kohinaga kinni ja käima enam ei läinud, küünlal oli kh suht palju valgeid täppe.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi bloki alt võtmiseks, vajaduse korral vändalaagrite jms vahetuse jaoks on vaja mingisuguseid spetsiifilisi võtmeid ka ? ntks tõmmitsat jms
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi parem on kui ikka tõmmitsaga võtad sis ei riku midagi ära ja selle tõmmitsa saab suht edukalt ka ise ehitada sellise millega saad nii süüte trummli ära kui ka bloki lahti.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi süütetrumli eemaldamiseks on päris kindlasti vaja tõmmitsat, vähemdalt mul see muidu maha ei tulnud,tõmmitsaga tuli ka päris raskelt.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Tegelikkuses ei olegi tõmmitsat tarvis, aga ma praegu unine ja ei viitsi seletama hakata mida / kuidas =) Muidu vahva mopeed, nagu iga teine. Iga teine nagu iga kolmaski
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi mul on seda porri tehtud, trummel ja trummlisees olev magnet oli viga saanud. Viisakam ikkagist tõmmitsaga teha, Mine vii blokk kasvõi apsse, võtavad selle paari minutiga lahti
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Üks kruvikas ühelepoole,teine teiselepoole,ning pingealla,siis aga haamriga kõks keskele,ja tulebki ilusti lahti.Pazawazariga toimis see,ning midagi ei saanud kahjustada :roll:
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi eiole vaja sellist porri teha,ostad õige tõmmitsa ja pmst alatiseks olemas vajalik vidin.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Milleks osta, kui saab ise teha, vaja on sobivat toorikut, puuri ja m66teriistu ning keerme lõikurit. ja olemas
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Mis sa arvad kui paljudel kõik need asjad kodus olemas on ?
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Küünal oli ilus, variaatorit maha keerates ei liikunud seal mitte sittagi ja keerasin lihtsalt padruniga lahti selle .. väntvõll liigub natukene ainult edasitagasi.. mis kala on ? jaaa kolb liigub silkus. tundub et bloki paremal pool midagi kokku jooksnud
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi kuidas sis kolb silkus liigub ja vario said tuimalt lahti? kuidagi kahtlane kamm seal, väntvõll perses või tõesti midagi paremal pool, samas pole seal midagi mis ei laseks liikuda ju?...
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Sõbrad aitavad tööriistadega , poed . Teinekord hea võtta.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi kui väntvõll liigub siis laager läbi.Nagu kui vänt loksub.Äkki simmerid?
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Pakun, et kepsu laagril midagi viga või väntvõll end tsentrist välja tõmmanud. Aga ega pakkumisest siin kasu pole, tuleb ikka lahti võtta ja uurida ja kui silmaga midagi näha pole siis proovi algul lihtsal tuuesti kokku panna ja vaata kas siis ka ikka nii, kui ikka siis pead välja selgitama kas asi väntvõllis või hoopis laagrites ja plokis.
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi järsku asi lisaõhus, mis vända simmeritest võib tulla ?
Re: eXceed'i Aprilia SR50R '08 vajab targemate abi Probleem oli väntvõllilaagris mis oli ribadeks. Tükid olid lennanud silindrisse ja sellega pani silinder/kolb kotti. Pildimaterjali Kolvist tükk väljas Tükid laagrist Laager ise Ja uued jupid Malossi Sport 70ccm sil. kompl. Veepump Õlipumba rihm SKF C4 laagrid Küünal Temperatuuriandur Malossi õli Malossi reduktoriõli Malossi õhufilter Õlipumba hammasratas 15min tööaeg Aprilias Kokku: 267,67 eur (4188.-)