Heh eks ta nii ole Aga leidsin netist ühe vägeva leha kus kõik ära seletatud jumala viis pm kui pointi sain pole keeruline midagi
Täna panin silku peale ja kõik nii nagu peab .. vesi seisab seekord sees ! See nädal peaks veel kohale jõudma El Starter siis saab liikuma hakata
kui sul midagi vaja on siis tea et mu käes on üks selline ditech varuosadeks, palju ei liigu neid Edu getosmurfi rolleriga, proovis mulle müüa seda algus
No mul oli plaanis see , et panen ka karpa pealt tööle aga nüüd räige huvi ikka pritse vastu Aga kuna ma pole varem sellist asja näinud siis suht raske ehitada nii .. oleks olnud saades see koos siis teaks vähemalt kus mis käib jne aga ei olnud silku peab 3 lahtist toru mis sinna käib ? 1 on bena jaoks vastu mis edasi ? Peotäis lahtised juhtmeid jne jne Keegi võiks mootorist pilti teha oleks kergem teha mul .. Aga Nädalavahetusel läheb suuremaks ehitamiseks kui jupid kätte saan
Geto üritas mulle ka müüa seda ja mingi sada asja veel, see vend ei saanud ise ka aru mis sellel viga on, :lol:
ta tahtis minuga vahetada alguses,et ma maksaks peale ka veel,aga kui ta hakkas rääkima,et ei sõida käima ei lähe siis saatsin suht ühte kohta.
Niisiis starteri kättesaamine venis siiamaani ja nüüd käes Varsti viskan peale selle ja siis päris hää :lol:
Ühte kohta? :lol: :lol: :lol: Vaatasid asja,läksid sosistasid emmele,et eitaha seda rollerit ning läksid minema :lol: :lol: pussy.
mis selles nii erilist on et pidid mainima et "emmele" sosistas? :roll: emaarmastusest puudust tundund väiksena?
eriline on see,et mulle kui müüjale näkku ei julgenud öelda " ei soovi" . Ema armastusest on küll ja veel.
Foorumis nagu ikka,loobib sõnu nelja ilmakaarde.Saatsin ta "sinna" või mis ta siin kirjutaski. Tegelikult küsis mingeid teemaväliseid küsimusi ning ma sain nagu aru,et tema ostab. Lamp värk.Poisil võiks vähemalt IRL-is ka suu peas olla mitte ainult foorumis. :roll:
Ma oleks kohale veerenud, prooviks mäest alla veerenud - vastu seina sellega, ning siis karjunud kõrva et ei soovi. Oleks nii parem siis? .