Re: exoticu aprilia sr50r 2006 Pmst jah paar kilu oleks olnud tõesti vaja peale küsida, just sellepärast, et ma kujutan ette, kui palju aega ja närve sul selle eelmise võrri peale läks. Aga mõttetu vahetus otseselt pole, edu.
Re: exoticu aprilia sr50r 2006 Tänud kõigile. Eks rahaline kahjum oli ikka jah. Aga sain hea rolleri vastu
Re: exoticu aprilia sr50r 2006 Ei, see kulgemiseks hetkel. Talvel midagi 70cc ja uus summuti. Praegu võite juba sumpsi ära osta kui tahate.
Re: exoticu aprilia sr50r 2006 ma oleks küll karlile kompi ka veel maksnud, no maitea noh. trr liiga hea masina said oma mhr-i vastu.
Re: exoticu aprilia sr50r 2006 Ma ise ikka sitaks rahul 8) Talvel sport pro või midagi sellist peale. Ja uus summuti! E: rait ja karlutt, tegite mingeid pilte täna Mihkli juures, viitsite pange
Re: exoticu aprilia sr50r 2006 Sai sililinder ära tellitud, ei liigu väga hetkel sellepärast. Muud ei tule!
Re: exoticu aprilia sr50r 2006 ei liigu midagi nii sitasti,aga muidugi, mhriga annab võrrelda . üritan siis mingiaeg stock jupid ka ära anda