Mul vennal on tuuninggondliring, tnt oma vist, seal samasuguselt tagumisel gondlil, veidike sujuvam ja ilusam muidu sama
pakkuge veel mida teha/lõikuda, eks esimene läheb ikka aiiataha(see pilt mis ennem paninm see veits viltune, proovin ära fixida, teisepoole teen palju korralikumalt ja proovin vältida kõrvale lõikeid masin siis täiesti juppideks hetkel, tellin uue jalgealusegondli, lõigun veel veits siit sealt ja lähen viin värvi kõik jubinad plaan oleks teha siis väligondlid selline läikiv oranz vms, sisegondlid valged ja veljed blokk jne kroomvärv vms, eks vaatab veel
Ära tuuuni midagi siin, maksa mulle parem võlg ära. Mul nvnaa raha praegu sitaks vaja Tahaks reedel koju ka saada siit vigalast niiiet ma annan sulle oma kontonumbri Aga muidu täitsa tore võrrr on ! (Y)(Y)!
võtsin siis elektrisüsteem käsile just leidsin vist selle vea ka, et miks pöördeid ei näidanud, nimelt juhe oli pooleks aga pole veel täiesti kindel ja oleks vaja teada veel et milline juhe on see mis käib sinna silku külge, et näeks temperatuuri, mul 2 juhet üle just sealt kandist ja sellise otsaga mis täpselt istuvad sinna ning sellise lamedad ruudukujulised otsad, kui kellegil on aeroxi elektrisüsteemist mingit lehte vms asja siis kõik oleks abiks
Siiski kasutaja Martin3940 mitte 1930 . Mul jah pm. samamoodi sul naq kuidagi kitsalt või ma ka ei oska öelda muidu suht okidoki.
pmst copy paste teha, aint teine oleks variokaas ja oleks stocklenks + muud väiksed lisavidinad mis arvate
küljejalg kuidagi imelik , roller naq pm seisaks ise püsti . aga värv naq sitaks kena, tahtsin alguses kah oranz-must või oranz-valge teha , aga nüüdseks kolmas värv .
norm küljejalg ju, ma ei tahaks küll, et oleks sellise kaldeall, et küljegondel vastu maad fenchu: tra mulle see meeldib ja hea värv endaarust, just midagi erksat ei oli selline tume jne