pappi tglt tal on, normilt mingi uued jupid lendavad ja igapäev koolis 50 eegu eest saiakesi ja komme ta ei viitsi maksta lihtsalt vist ?
kooli ma pole juba ammu raha kaasa võtnud olen saanud aru, et seal lihtsalt pmst kaob raha, iga vahetund midagi vaja osta jne proovin ilma hakkama saada, vahepeal luban endale kreemikoogi 8)
eii 300.- , Tra tegelt see on poohhui vnoo, kiuri saaks küll veits selle eest aga inxx vana pede võiks ära maksta mulle, kuna muidu hakkan varsti oma mootorijuppe tagasi võtma talt
jaja, ingvar sulle mingi 4k sees`? meile ta rääkis, et ostis mootorijupid nii, et läks poodi omale uusi jalanõusi emakrediitkaardiga ostma aga hoopis läks ostis mulgist silku ja vända (kuigi tegelikult ostis need sillult, mille raha pole siiamaani maksnud) D
ingvar hetkel värvib oma masina ära särki värki, teeb näituse masinaks ja siis võtad silku vända ja sumpa ära
ega jah :d loodan, et SA kaup jõuab ikka see nädal kohale ja oskab keegi öelda palju maksab vändalaagrite komplekt c4?
ingvar ajab koguaeg paska, ta christpolinid ja asjad ja kõik ka tellinud ja värki sittagi, isegi kapil/turbiinil/karlil on rohkem lubavamad asjad kui inxil aga oja võta inxilt lihtsalt kogu set ära ja ütle et enne kui raha ei näe midagi tagasi ei saa
tegelt ja , igastahes kui mul vaja oli siis ma ei leidnud kuskilt 510 eeku läksid aga nojah mul ikka itaalia masin ka mitte hiina